Samsung Galaxy S8 si noua functie DeX

Samsung Galaxy S8 va avea o noua functie fanion numita DeX, aceasta urmand a perimte folosirea acestui smartphone ca si un PC de catre utilizatori.

Samsung Galaxy S8 va avea o noua functie numita DeX, sau Desktop eXperience, ea urmand a permite folosirea smartphone-ului ca si un calculator, impreuna cu un monitor. Noua functie DeX a Samsung Galaxy S8 a fost prezentata de faorte multe surse, deci este cat se poate de reala, insa astazi aflam si cateva detalii noi in legatura cu ea.

Mai exact, pentru functia DeX a Samsung Galaxy S8, compania Samsung urmeaza sa lanseze si un stand special in care va putea fi plasat terminalul. Mai mult decat atat, noul stand pentru functia DeX a Samsung Galaxy S8 va contine si o serie de porturi care vor facilita interconectarea terminalului cu un monitor extern pentru a afisa informatii.

Acest stand pentru DeX va oferi o serie de porturi pentru a reda continut video de pe Samsung Galaxy S8 pe un monitor extern, dar va permite si conectarea unor periferice. Cu ajutorul acestor periferice, Samsung Galaxy S8 va putea fi controlat si Android-ul din el va permite navigarea pe internet, folosirea unor aplicatii, si multe altele.

Samsung Galaxy S8 si noua functie DeX

Noua functie DeX pentru Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie una fanion, Samsung urmand a o promova intens dupa lansarea terminalului. Cei de la Samsung vor copia practic o functie numita Continuum si oferita de catre Microsoft pentru terminalele Windows Mobile, iar Samsung Galaxy S8 ar putea convinge unele persoane sa renunte la cumparea unui laptop, de exemplu.

Functia DeX pe care Samsung Galaxy S8 urmeaza sa o ofere va diferentia dispozitivul de restul smartphone-urilor vandute pe piata de catre diversi producatori. Ca sa fiu sincer, Samsung Galaxy S8 va avea si un avantaj major in fata iPhone dupa lansarea functiei DeX, iar asta pentru ca Apple nu poate oferi asa ceva pentru terminalele sale.

Mai jos aveti un brevet de marca inregistrat pentru noul stand dedicat functiei DeX a Samsung Galaxy S8, aceasta fiind si dovada faptului ca sistemul este real. Aceasta functie va exista exclusiv pentru Samsung Galaxy S8 la inceput, insa cei de la Samsung ar putea sa o extinda inclusiv la alte viitoare produse pentru a-si creste vanzarile.

Voi ce parere aveti despre functia DeX ?

samsung-galaxy-s8-dex