Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 aduce schimbari majore pentru iCloud

iOS 10.3 aduce schimbari majore pentru iCloud

Incepand cu iOS 10.3, compania Apple implementeaza in iCloud posibilitatea de a colecta date din conturile noastre, acestea urmand a fi folosite pentru a oferi functii mai inteligente pentru utilizatori. Colectarea date este optionala si poate fi activata de catre utilizatori la instalarea iOS 10.3, deci Apple nu va prelua in mod automat informatii de la noi.

Datele preluate de catre compania Apple vor fi analizate in mod anonim si vor contribui la oferirea de functii diferentiate de intimitate pentru diversi utilizatori. Teoretic Apple nu va sti de la ce persoane vin aceste date, insa coroborand diverse moduri de a folosi iCloud, ar urma sa descopere o metoda de a ne oferi functii mai bune si care acopera mai bine nevoile noastre.

Apple a implementat initial un sistem de preluare de date de la utilizatori in luna iunie pentru iOS 10, insa atunci el era limitat la informatii din notite, dictionar si caractere emoji. Acum Apple va prelua mai multe informatii din conturile noastre iCloud si in baza lor va imbunatati semnificativ diversele servicii pe care ni le ofera, sau ni le va oferi.

Multe companii preiau in mod anonim date de la utilizatorii lor pentru a-si imbunatati serviciile online, sau offline, asa ca actiunile Apple nu sunt surprinzatoare. Desigur ca ramane de vazut cum anume vor fi imbunatatite toate serviciile online ale companiei Apple, asa ca este greu de spus in ce masura vor fi bune, sau nu, datele oferite de catre noi.

ios-10-3-icloud-preluare-date

 • Andrewsbcr

  Cei care v-ați pus iOS 10.3, cum vi se pare ? Oare o fi ceva temporar sau autonomia aceasta a bateriei va fi și la versiunea finala ? 😁

 • Catalin Petrisor

  Ce autonomie are bateria cu10.3?

 • Andrewsbcr

  iPad 4 :
  Acum am 44% baterie
  Utilizare 5 h, 49 min
  Repaus 29 h, 57 min

  iPhone 7 :
  Acum am 74% baterie
  Utilizare 2 h, 5 min
  Repaus 3 h, 43 min

  Într-adevăr, la tabletă are mai buna autonomia, dar și la telefon eu zic ca e foarte ok. Plus fluiditatea sistemului de operare, momentan nu sunt buguri care m-ar deranja.

 • Catalin Petrisor

  10.2.1 iPhone7:
  Acum 11%
  Utilizare 5h 11min
  Repaus 51h 56 min
  La iPad air2 nu am verificat inca

 • Andrewsbcr

  E destul de bine. Revin cu update când sunt ajung la 5/ 10 % 🙂

 • Catalin Petrisor

  ok, astept

 • Andrewsbcr

  Baterie 5%
  Utilizare ~ 6 ore jumătate
  Repaus ~ 8 ore jumătate.
  Mie mi se pare foarte ok.
  P.S.: Chiar dacă este specificat ca in aceasta varianta beta nu poți face update la aplicații, eu am putut.

 • Silviu

  O singura aplicație nu o mai pot folosi cu iOS 10.3 si aceasta este BT 24. Aveti si voi aceasta problema?

 • Leo MC

  Da, tot aplicatia de Banking dar de la alta banca.