Apple iti recomanda jocuri care-ti ocupa intreaga zi

Games to spend the day with este o noua sectiune de aplicatii lansata in cursul zilelor trecute in AppStore, iar prin intermediul sau compania americana ne recomanda jocuri interesante. Mai exact, vorbim despre jocuri care sa ne ocupe o zi intreaga de activitate pentru a nu ne plictisi in weekend-urile in care dorim sa ne relaxam dupa o saptamana plina.

Lista de jocuri din sectiunea Games to spend the day este limitata, insa asta doar pentru ca Apple ne recomanda cele mai bune titluri disponibile in momentul de fata. Mai exact, compania americana a ales doar cele mai populare si mai potrivite jocuri pentru aceasta sectiune si le recomanda in urmatoarea perioada pentru cei interesati de ele.

Printre jocurile recomandate de catre compania Apple in sectiunea Games to spend the day veti regasi titluri cunoscute precum Steamworld Heist, Transistor, Galaxy on Fire 3 si multe altele. Toate aceste jocuri au fost testate de catre angajati ai companiei Apple inainte de a fi recomandate in sectiunea Games to spend the day, asa ca stiti ca veti descarca ceva bun.

Sectiunea Games to spend the day poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

jocuri-iphone-intreaga-zi