tvOS 10.1 jailbreak ar putea fi lansat pentru Apple TV 4

tvOS 10.1 jailbreak ar putea fi lansat pentru Apple TV 4 multumita solutiei de iOS 10.2 jailbreak lansata zilele trecute de catre doi hackeri. Informatia vine de la un alt hacker cunocscut si numit nitoTV, acesta afirmand ca o parte din codul sursa pentru iOS 10.2 jailbreak ar putea fi adaptat pentru a lansa o solutie de jailbreak si pentru Apple TV 4.

tvOS 10.1 este echivalentul iOS 10.2, deci teoretic o solutie de jailbreak pentru Apple TV 4 ar putea fi disponibila pentru cei interesati. nitoTV nu a anuntat si o posibila data pentru lansarea acestei solutii de jailbreak, insa probabil nu vor trece foarte multe luni pana in momentul in care ea va fi disponibila pentru noi, asa ca va trebui sa avem rabdare.

In general, Apple TV 4 nu a avut parte de aceeasi atentie precum alte produse ale companiei Apple cand vine vorba despre lansarea solutiilor de jailbreak. In aceasta idee, inclusiv lansarea acestei solutii de jailbreak va necesita putina rabdare, asa ca toti cei care asteapta acest software vor trebui sa aiba incredere ca software-ul va veni intr-un moment.

Acestea fiind spuse, un posibil jailbreak pentru Apple TV 4 este in lucru, dar nimeni nu stie cat ar putea pana cand el ar urma sa ajunga la utilizatori.

apple-tv-4-jailbreak

Articolul precedentApple iti recomanda jocuri care-ti ocupa intreaga zi
Articolul următorApple recomanda jocuri cu actiune non-stop
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.