Apple recomanda jocuri cu actiune non-stop

Non-stop action este o sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in cadrul AppStore in cursul zilelor trecute, ea recomandandu-ne jocuri in care actiunea predomina. Vorbim despre titluri extrem de interesante in care dezvoltatorii au implementat un gameplay plin de actiune, el tinandu-ne ocupati timp de cateva ore bune dupa instalarea titlului.

Majoritatea celor care cauta sa instaleze jocuri pentru iPhone, iPad si iPod Touch sunt dornici sa aiba parte si de actiune foarte multa in titlurile folosite, iar aceasta sectiune indeplineste aceasta cerinta. Cateva zeci de jocuri sunt listate de catre compania Apple in aceasta sectiune si vorbim despre titluri care s-au dovedit a fi foarte populare in AppStore.

Vorbim despre jocuri precum WarFriends, Grand Theft Auto: Liberty City, HoPiKo, Assassin’s Creed: Identity, Geometry Wars 3 si multe alte titluri populare. Toate aceste jocuri au fost incercate inclusiv de catre angajatii companiei Apple, asa ca indiferent ce veti descarca, stiti ca faceti o alegere foarte buna, deci teoretic nu ar trebui sa regretati decizia.

Sectiunea de jocuri pentru iPhone, iPad si iPod Touch numita Non-stop action poate fi accesata din AppStore accesand acest link.

aplicatii-jocuri-non-stop