iOS 10.2 jailbreak este compatibil cu iPhone 5S si iPhone 6

iOS 10.2 jailbreak a fost lansat in cursul zilelor trecute de catre cel care a dezvoltat si solutia pentru iOS 10.1.1 jailbreak, asa ca acum si penultima versiune a iOS poate fi exploatata. Software-ul este disponibil in versiune beta in momentul de fata, deci nu este recomandat pentru utilizare de catre toata lumea pana cand o versiune stabila va fi oferita.

In ciuda acestui lucru, solutia de iOS 10.2 jailbreak este in continua dezvoltare, iar un nou build a fost lansat in cursul zilei de ieri cu suport pentru iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Nu vorbim despre vreo alta imbunatatire implementata prin aceasta actualizare, ci doar despre oferirea de compatibilitate pentru cele doua terminale ale companiei Apple.

Suportul implementat pentru iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus in solutia de iOS 10.2 jailbreak ar trebui sa fie complet, adica toate terminalele ar trebui sa poata fi exploatate. Desi in cazul iPhone 6S au existat anumite probleme cu diversele modele disponibile in momentul de fata, in aceasta situatie lucrurile ar trebui sa fie destul de clare si lipsite de probleme.

Hackerul care a dezvoltat solutia nu recomanda descarcarea de diverse aplicatii de pe internet, ci crearea uneia in baza codului sursa de aici, dar procedura este complexa si necesita Xcode pe un Mac. O aplicatie va fi oferita si de catre hacker dupa ce va primi informatii de la utilizatori care confirma faptul ca aceasta versiune beta este suficient de stabila.

ios-10-2-jailbreak-iphone-6

40 COMENTARII

  1. Merge bine pe iphone 6s plus. Am instalat doar 2 tweakuri care imi trebuiau: icleaner pro si youtube++. Vad ca si respring-ul merge bine. Per ansamblu este ok.

  2. Eu am facut ieri jailbreak si nu am gasit nimic c’è ma interesa compatibile azi am dat aggiornament in cydia si mia disparut multe app tel,messaje setari…… pentru mine JAILBREAK ESTE MORT

  3. La mine merge super bine!!! Nu are nici o problema!!! Dar daca esti capcaun fara sa te informezi de tweak-urile care merg si care nu merg …

  4. Din câte am citit jailbreak iOS 10.1.1 : iPhone 6s / 6+ (CPU Samsung) , iPhone 7 / 7+ , iPad pro .iOS 10.2 iPhone 5s ,6 / 6+, 6s /6s+ ,iPad pro nimic de iPad air 2? De ce oare

  5. Eu am încercat ieri și telefonului a început sa-i pâlpâie ecranul am dat reset și tot nu scăpam de Cydia. Am fost nevoit sa dau restore la 10.2.1 din ITunes.

  6. Ajutați-ma si mine va rog. Am urmărit tutorialelor tau, zaone cu jb 10.2 si in impactor am băgat ultimul update pe care l-ai postat. Totul bine si frumos pana la cidya , intru in el apare alb si dispare .. am stins telefonul si l-am aprins de vreo 6 ori .. am dat iar pe icoana cu yalu .. degeaba. Tot la fel face. Daca încerc sa ii dau restore.. Apple ma obliga sa bag ultimu iOS si nu vreau …