Samsung Galaxy S8 forteaza lansarea iPhone 8

Samsung Galaxy S8 va forta lansarea unui iPhone 8 revolutionar, dar asta numai daca Apple va intelege intr-adevar ce fel de concurenta ii face Samsung.

Samsung Galaxy S8, in forma sa actuala, se anunta a fi un smartphone extrem de atractiv, care va afecta serios vanzarile companiei Apple dupa lansare. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aduca o serie de schimbari pe care foarte multi fani Android le cer de ani si ani de zile, iar aceasta evolutie va pune presiune majora pe compania Apple in 2017.

Anii in care Apple facea de dorea si scapa cu asta au trecut, deoarece in 2017 Apple este fortata sa urmeze trendurile, iar Samsung Galaxy S8 o va obliga sa lanseze un iPhone 8 revolutionar. iPhone 8 trebuie sa vina cu schimbari majore precum cele ale Samsung Galaxy S8, altfel risca sa continue trendul descendent al vanzarilor de terminale iPhone, anuntat de catre analisti.

iPhone 8, precum Samsung Galaxy S8, trebuie sa aiba un ecran care acopera aproape toate marginile panoului frontal, chiar daca nu va fi curbat. iPhone 8 ar trebui sa aiba deasemenea o carcasa din sticla, precum Samsung Galaxy S8, insa disparitia butonului Home nu este obligatorie, mai ales daca asta presupune mutarea cititorului de amprente in carcasa.

Samsung Galaxy S8 forteaza lansarea iPhone 8

Samsung Galaxy S8 va initia o schimbare majora in ceea ce priveste design-ul smartphone-urilor premium, iar iPhone 8 va fi dat uitarii daca nu se va adapta. Apple este obligata sa-si urmeze concurentii si sa ofere in iPhone 8 macar unele dintre noutatile pe care Samsung Galaxy S8 urmeaza sa ni le aduca, altfel foarte multa lume va ignora iPhone.

In momentul de fata Apple nu-si mai permite sa ignore concurenta si ceea ce ofera competitorii sai, iar Samsung Galaxy S8 ar trebui analizat cu mare atentie de catre americani. iPhone 6S nu a fost un smartphone prea popular, iar abia marti vom afla daca iPhone 7 ii calca pe urme, sau nu, insa Samsung Galaxy S8 ii va reduce serios vanzarile.

Samsung Galaxy S8 va fi mai atractiv decat iPhone 7 in momentul lansarii, iar asta multumita design-ului pe care il va avea, dar si functiilor oferite. Samsung Galaxy S8 va afecta vanzarile iPhone si Apple va avea nevoie de ceva cu care sa concureze pe pietele globale, iar iPhone 8 ar putea fi “salvarea”, dar numai daca va avea noutatile zvonite pana acum.

samsung-galaxy-s8-lansare-iphone-8