Samsung Galaxy S8 – inteligenta artificiala confirmata

Samsung Galaxy S8 va avea un sistem bazat pe inteligenta artificiala, compania Samsung confirmand implementarea sa in viitorul smartphone.

Samsung Galaxy S8 va avea un nou sistem de inteligenta artificiala integrat de catre compania Samsung, iar zvonurile au fost confirmate direct de catre compania coreeana. In imaginea de mai jos puteti vedea o oferta de munca facuta de catre cei de la Samsung in cadrul retelei Linkedin, ei cautand un inginer care sa contribuie la dezvoltarea unui sistem de ingeligenta artificiala pentru Samsung Galaxy S8.

Cunoscut sub denumirea Bixby, asistentul personal din Samsung Galaxy S8 va beneficia de acest sistem de inteligenta artificiala, iar Samsung a confirmat totul pentru noi. Bixby a fost dezvoltat initial cu denumitea Viv si este integrat in Samsung Galaxy S8 dupa ce Samsung a cumparat compania care a creat acest asistent personal.

Inginerii care au dezvoltat Viv au creat si asistentul personal Siri, iar Samsung Galaxy S8 va beneficia de functii similare, sau poate chiar mai bune. Denumirea Bixby pentru Samsung Galaxy S8 a fost deja confirmata de o marca inregistrata de catre compania Samsung, asa ca acum avem si confirmarea inteligentei artificiale din el.

Samsung Galaxy S8 – inteligenta artificiala confirmata

Functiile speciale ale asistentului personal din Samsung Galaxy S8 nu au fost anuntate inca, dar probabil el va veni cu schimbari mari in comparatie cu Siri, sau Google Assistant. Separat, Samsung Galaxy S8 se va folosi de inteligenta artificiala si pentru a identifica obiectele aflate in fata camerei terminalelor noastre, aceasta urmand a fi o functie foarte interesanta.

Inteligenta artificiala va sta la baza Samsung Galaxy S8 si cei de la Samsung vor pune foarte mare accent pe acest sistem in moemntul lansarii. Samsung a inteleg ca Samsung Galaxy S8 are nevoie si de software inteligent, separat de hardware potent, asa ca investeste serios si in acest aspect, desi pana acum avea o strategie complet diferita.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 29 martie de catre compania Samsung, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc pe 21 aprilie.

samsung-galaxy-s8-inteligenta-artificiala