eMAG ofera reducere de 550 LEI la iPhone 7

eMAG ofera reduceri de pana al 550 de LEI la terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus disponibile in propria oferta, preturile fiind extrem de bune.

eMAG ne permite astazi sa cumparam terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus care beneficiaza de reduceri substantiale de pana la 550 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre preturi care sunt cu mult mai mici chiar si decat cele care erau practicate in luna septembrie cand eMAG, si alte magazine online, au lansat iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania.

Veti gasi terminale iPhone 7 pe care cei de la eMAG le vand la preturi care incep de la numai 2850 de LEI, adica o valoarea cu 400 de LEI mai mica decat pretul practicat in mod normal. Reducerea este una substantiala si pretul la care eMAG vinde respectivele modele este mai mic decat cel oferit chiar si in Apple Store de catre compania Apple, asa ca beneficiati de un deal foarte bun.

eMAG are intai terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus complet noi care beneficiaza de reducere de pana la 340 de LEI in aceasta pagina, pretul redus fiind mai mic decat cel pentru resigilate. In ciuda acestui lucru, eMAG ne ofera posibilitatea de a cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus la un pret foarte bun, asa ca daca sunteti in cautarea unui terminal nou, va recomand sa le verificati oferta.

eMAG ofera reducere de 550 LEI la iPhone 7

Daca nu va sperie terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus resigilate pe care eMAG le vinde in aceasta pagina, atunci beneficiati de o reducere de pana la 550 de LEI. Aceasta este mai mare decat in cazul terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi vandute de catre cei de la eMAG, dar aici veti gasi si cel mai mic pret avut vreodata de catre iPhone 7 in oferta magazinului.

Terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus au in general reduceri mult mai bune decat unitatile noi si sunt vandute la preturi mai mici decat produsele noi din oferta eMAG. Acest lucru este normal, insa asta nu inseamna ca eMAG va vinde produse de o calitate inferioara, ci doar ca in baza faptului ca ele au fost desigilate si putin folosite, pretul final trebuie sa fie mai mic.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate in toamna anului trecut si beneficiaza acum la eMAG de un pret mai mic pentru ca este inceputul de an. Pretul lor ar mai putea scadea in cateva luni, dar diferenta ar putea fi mica fata de pretul de acum de la eMAG, asa ca asteptarea ar putea fi in zadar.

emag-oferta-reducere-iphone-7