iPhone 8 – clientii Apple sunt dispusi sa plateaca mai mult pentru noi functii

iPhone 8 urmeaza sa fie mai scump decat iPhone 7, iar americanii sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru a se bucura de imbunatatiri.

iPhone 8 va fi lansat anul acesta de catre compania Apple, iar conform zvonurilor aparute pana acum, el va avea o serie de schimbari foarte interesante. Mai exact, vorbim despre un iPhone 8 cu ecran de dimensiune mai mare, dar care este si curbat spre margini, despre o carcasa din sticla, despre incarcare rapida fara fir, dar si despre alte noutati.

Incercand sa afle daca pentru un iPhone 8 cu mult mai bun clientii Apple ar fi dispusi sa plateasca si mai multi bani, analistii americani au aflat ca pretul nu ar fi o problema. Mai exact, americanii ar fi dispusi sa plateasca cu pana la 120 de dolari mai mult pentru un iPhone 8 care ofera mai multe beneficii decat actualele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, adica minim 850 de euro.

Vorbim despre o diferenta mare fata de pretul de baza practicat de catre compania Apple pentru iPhone 7, insa iPhone 8 urmeaza sa ofere mai multe beneficii. Zvonurile aparute pana acum sugereaza faptul ca iPhone 8 va fi doar unul dintre modelele pregatite pentru lansare in 2017 de catre compania Apple, el urmand a fi intr-adevar mai scump in baza schimbarilor aduse.

iPhone 8 – clientii Apple sunt dispusi sa plateaca mai mult pentru noi functii

iPhone 8 ar urma sa ajunga pe piata impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, insa in aceasta idee, el ar urma sa fie mai scump decat aceste doua modele. iPhone 7S si iPhone 7S Plus ar urma sa fie vandute la preturile la care iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost vandute in septembrie, iar iPhone 8 ar putea fi cu pana la 100 de dolari mai scump.

Toate schimbarile despre care v-am vorbit initial pentru iPhone 8 stau la baza acestei cresteri a pretului standard de vanzare, iar acest lucru este de asteptat de la Apple. Compania americana are obiceiul de a creste preutrile de vanzare ale iPhone cu actualizarile pe care le ofera, iar in cazul iPhone 8 lucrurile ar putea sta exact la fel, spre nemultumirea unora.

Desi unii americani ar putea fi dispusi sa plateasca preturi mai mari pentru iPhone 8 doar pentru a avea unele functii, nu toata lumea este la fel de darnica. Foarte multa lume se asteapta ca iPhone 8 sa fie vandut la un pret rezonabil, insa este putin probabil ca Apple sa gandeasca in acest mod si sa ceara preturi mai pentru noul produs.

iphone-8-pret-mare