WhatsApp permite editarea mesajelor trimise

WhatsApp urmeaza sa ne permita sa editam mesajele deja trimise, sau chiar sa le stergem din conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane in timp ce folosim aplicatia. Functia a fost descoperita in cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp si pare sa functioneze fara probleme, cel putin pentru cei care pana in momentul de fata au testat-o.

Deocamdata noua functie a WhatsApp este utilizabila doar pana in momentul in care mesajele trimise de catre noi au fost efectiv citite de catre persoana. Pana in acel punct ele vor putea fi editate, sau chiar sterse, insa daca persoana respectiva a vazut deja mesajul in WhatsApp, atunci el nu va mai putea fi editat si va fi permanent vizibil in conversatiile noastre.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca in interfata de conversatii pentru aplicatia WhatsApp va fi afisat in partea dreapta sus un buton special. Apasand acest buton, aplicatia WhatsApp va afisa un altul care are functia de editare disponibila, iar din acel punct putem modifica textul mesajului, sau il putem sterge, deci aveti control total asupra lui.

Cu noua functie pentru editarea mesajelor, WhatsApp va permite corectarea multor erori inainte ca ele sa fie vazute de catre interlocutori. WhatsApp va permite si tergerea unor mesaje care nu ar trebui sa ajunga la anumite persoane, asa ca per total vorbim despre o functie foarte buna pe care aplicatia urmeaza sa ne-o ofere.

whatsapp-editare-mesaje-trimise