Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus confirma inclinatia clientilor spre ecrane mari

iPhone 7 Plus confirma inclinatia clientilor spre ecrane mari

iPhone 7 Plus s-a dovedit a avea un succes neasteptat de mare din momentul lansarii sale pe piata si pana in prezent, in ciuda tuturor asteptarilor. Daca modelele anterioare de terminale iPhone cu ecrane de 5.5 inch n-au inregistrat vanzari spectaculoase, iata ca iPhone 7 Plus ne arata inclinatia clientilor spre smartphone-uri cu ecrane mari.

Conform unor analisti americani, iPhone 7 Plus a reprezentat 40% din totalul vanzarilor de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in cursu T4 2016. Procentul este unul foarte mare si daca ne uitam la seria iPhone 6 unde modelul mare a reprezentat 17% din vanzari, sau cea iPhone 6S unde procentul a fost de 23%, atunci realizam cat de cautat este iPhone 7 Plus.

Acest interes foarte mare pentru iPhone 7 Plus ar putea avea la baza camera duala si acel GB de RAM in plus, insa pentru Apple totul inseamna incasari mai mari. Vanzand mai multe smartphone-uri cu ecran mai mare, compania Apple incaseaza si mai multi bani, avand in vedere ca diferenta dintre pretul de productie al celor doua modele este mai mica decat diferenta ceruta in magazine.

iPhone 7 Plus confirma inclinatia clientilor spre ecrane mari

Desi saptamana trecuta unii analisti afirmati ca pretul mediu de vanzare al iPhone urmeaza sa scada in T4 2016 fata de T4 2015, acum aflam exact contrariul. In loc sa scada cu 3 dolari, pretul ar urma sa creasca cu 2 dolari de la 691 de dolari la 693 de dolari, iar totul in cea mai mare parta multumita terminalului iPhone 7 Plus.

Incepand cu iPhone 6 Plus compania Apple s-a gandit sa diferentieze modelele cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, camera fiind pana la iPhone 7 singura componenta cu diferente. In iPhone 7 Plus compania Apple a implementat si un GB de RAM suplimentar, plus o noua functie pentru camera, iar aceste diferente urmeaza sa creasca.

Pentru a-si creste incasarile si a convinge mai multi oameni sa cumpere modelele Plus ale iPhone, compania Apple va implementa mai multe functii in ele fata de cele mai mici. iPhone 8 va fi cel mai probabil un al treilea model din serie, cu si mai multe functii importante, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile in final.

iphone-7-plus-vanzari-mari

 

 • real

  cele mai multe telefoane mari le-am vazut la femei.
  ele nu is curioase de specificatii.
  cele mai multe cauta o fotocamera buna pt selfie si feisbucareala.

 • Viorel Predatorul

  iPhone este un smartphone, nu doar un telefon. Calitatea ecranului este critica pentru iPhone, pentru ca pe iPhone se consuma multa informatie vizuala, nu auditiva. E normal ca oamenii sa doreasca un ecran care sa le ofere mai multa informatie, bineinteles pastrand limite rezonabile in ceea ce priveste dimensiunile.
  Nu poti merge cu tableta in buzunar, dar poti folosi cu succes un ecran de maxim X inci.

  Personal sunt foarte bucuros ca si iPhone-ul are ecran mare. Pasul urmator este ca Apple sa diminueze dimensiunile carcasei, si sa gaseasca un compromis onorabil intre dimensiunea maxima a ecranului vs dimensiunea minima a carcasei.

 • Srb Srb

  iPhone nu este un smartphone este un feature phone…doar cele android sunt cu adevarat samrtphone, poti face ce vrei pe ele..

 • real

  Boss ,iphone-ul este un smartphone.
  depinde ce vrei sa faci cu el.
  pt majoritatea oamenilor este prea mult ce ofera un smartphone 😉

 • Bogdan

  Majoritatea cred ca l au luat pt bateria mai buna, acel gb de ram in plus si camera suplimentara, nu neaparat pt ca au vrut un telefon mai mare

 • Bogdan

  Inainte sa intevina careva, precum e spus si mai sus

 • Horia

  Bateria in primul rand si giga de ram… alegerile mele. deja m am obisnuit. Nu mai imi place “neplus”… 😂😂😂

 • Viorel Predatorul

  Cum traduci în românește “featured phone”?

 • Srb Srb
 • Mircea Radulescu

  Când te saturi de -mică- îți iei -mare-

 • icetkk

  Pe de-o parte ai dreptate, deși cred că ai vrut să fii ironic.
  Un feature phone are un sistem de operare limitat, prezent doar pe acel device, făcut special pentru el, necustomizabil și fără posibilitatea de instalare a aplicațiilor terțe.
  Primul iPhone a fost feature phone, unii încă dezbat dacă iPhone 3G a fost sau nu smartphone, că, deși avea posibilitatea de a instala aplicații, iOS-ul încă era un sistem de operare instalat doar pe un singur device, iPhone.
  Odată cu apariția iPad-ului, al doilea device care folosește iOS, iPhone 3GS a fost “promovat” pe deplin la statutul de smartphone, iar de atunci, toate iPhone-urile sunt smartphones.

 • Srb Srb

  Da dar tot aia e, ca sa fie prin definitie smartphone trebuie sa aiba jailbreak cred

 • John

  Eu am ales I7 jet black pentru ca este mai mic decât i7 plus… oricum in momentul de fata amândouă “merg” la fel… și cel puțin 3 ani rezista… cât a rezistat și i5 4 ani și tot ducea…. i7plus mi se pare paleta de ping pong…

 • real

  Boss,orice device care iti permite sa accesesi internetul,sa descarci aplicatii .accesezi emailul , s.a.m.d cred ca se poate numi smartphone.
  restul sint feature phone.
  mai este categoria telefoane mobile ,care iti permite sa suni si sa fii sunat.

 • Srb Srb

  pai asa si vechile nokia comunicator sau n75 sau care mai erau se puteau numi smartphone

 • Denis-Raducu Sîrbu

  Pai Iphone-urile(toate) ziceți ca sunt naspa fiindcă nu puteți hackui aplicații care costa bani. Ei bine developerii aplicațiilor respective programează mai bine de un an, deci Apple încearcă sa mai salveze banii pe care developerii ii pierd cand lansează pe android.