Prima Pagina Twitter Aplicatia Twitter pentru iPhone si iPad a fost actualizata

Aplicatia Twitter pentru iPhone si iPad a fost actualizata

Aplicatia Twitter a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania americana cu acelasi nume, ea aducand pentru utilizatori o serie de imbunatatiri notabile pe care unii cu siguranta le vor aprecia.

In actualizarea lansata astazi, aplicatia Twitter aduce un nou meniu numit Explore, el permitand descoperirea mai usoara de continut disponibil in cadrul retelei de microblogging. Acolo veti gasi tot felul de informatii importante discutate de catre utilizatori, dar si cele mai importante informatii publicate in ultimele ore.

  • Introducing the “Explore” tab – a single destination to discover content. Outside of your timeline, trends show you what topics are being discussed right now, Moments capture the most popular stories so you can catch up, and search helps you find anything and everything.
  • There are many ways to see what’s happening on Twitter.

Aplicatia Twitter este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

twitter-update-ios

  • egrimisu

    Zaone, Off topic, ne poți crea un thread nou in care sa ne explici ce anume nu este stabil la jb yalu, procesul de jb sau exploatarea lui? In momentul de fata suntem mulți care am vrea sa facem jb dar nu cunoaștem corect riscurile și am dori detalii. Mersi

  • Totul este instabil la el, de la metoda de exploatare, si pana la ceea ce se intampla dupa. Conteaza foarte mult si ce tweak-uri se folosesc. Asta e toata baza.

  • egrimisu

    Înțeleg, mersi de răspuns