Apple TV 4 tvOS 10.1 jailbreak este in dezvoltare

Apple TV 4 tvOS 10.1 jailbreak este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, informatia venind de la un hacker care este cunoscut pentru software-ul de acest gen dezvoltat. El afirma ca cel putin unul dintre exploit-urile folosite in solutia de iOS 10 jailbreak Yalu poate fi folosit inclusiv in tvOS 10.1 pentru dezvoltarea unei solutii de jailbreak.

Desigur ca Apple a blocat posibilitatea de a mai instala tvOS 10.1 pe Apple TV 4 inca din cursul noptii trecute, insa cei care il mai au, s-ar putea bucura de un jailbreak. In general solutiile de jailbreak pentru Apple TV 4 sunt greu de dezvoltat si apar mai rar, insa acum avem o confirmare a faptului ca aceasta este in plin proces de dezvoltare pentru noi.

In aceasta idee, stim sigur ca solutia de jailbreak pentru Apple TV 4 pe tvOS 10.1 va fi disponibila la un moment dat, insa nimeni nu stie exact cand. Ar putea fi nevoie de cateva saptamani, sau chiar luni, pana cand solutia de jailbreak dedicata tvOS 10.1 ar putea fi lansata, asa ca in acel moment ea ar putea fi complet inutila pentru foarte multi oameni.

Totusi, pe masura ce apar noi informatii cu privire la solutia de jailbreak pentru tvOS 10.1, va voi anunta.

apple-tv-4-jailbreak-tvos-10-1

4 COMENTARII