iOS 10.2 jailbreak beta 7 a fost lansat

iOS 10.2 jailbreak beta 7 a fost lansat in cursul noptii trecute pentru iPhone si iPad, singura noutate adusa de catre el fiind compatibilitatea cu noi iDevice-uri. Mai exact, conform hackerului care dezvolta aceasta solutie de iOS 10.2 jailbreak, ea este acum compatibila cu toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au chip de 64 biti, exceptand iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Practic, toate iDevice-urile lansate dupa iPhone 5S, inclusiv, exceptand iPhone 7 si iPhone 7 Plus pot fi exploatate folosind solutia de iOS 10.2 jailbreak in momentul de fata. Separat de aceasta extindere a compatibilitatii, nu exista alte noutati privind solutia de iOS 10.2 jailbreak, asa ca nu trebuie sa va asteptati si la altceva pana la noi informatii.

Conform hacker-ului care dezvolta solutia de iOS 10.2 jailbreak, aceasta versiune beta 7 este suficient de stabila pentru a putea fi folosita de catre toata lumea. Desi solutia de iOS 10.2 jailbreak va fi actualizata in continuare pentru a se rezolva eventualele probleme ramase, acum ar trebui sa fie relativ suficient de stabila pentru folosire, dar nu va fi lipsita total de probleme.

Versiunea beta 7 a solutiei de iOS 10.2 jailbreak poate fi descarcata din aceasta pagina.

ios-10-2-jailbreak-beta-7