Samsung Galaxy S8 va fi lansat cu casti Level In

Samsung Galaxy S8 va fi lansat impreuna cu o pereche de casti Level In care vor fi fara fir si vor avea un sistem de anulare a zgomotelor ambientale.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung cu o pereche de casti Level In care au menirea de a concura cu castile AirPods pe care Apple le-a lansat in septembrie. Desi Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un port audio de 3.5mm prin care vor putea fi conectate casti standard, iata ca vor exista si o pereche de casti Bluetooth.

Noile casti Level In ale celor de la Samsung vor avea si un sistem activ pentru anularea zgomotelor ambientale, deci clientii Samsung Galaxy S8 vor avea parte de o experienta foarte buna. Acum cateva saptamani au aparut primele informatii privind acest nou produs care va fi lansat cu Samsung Galaxy S8, deci datele par sa se confirme.

Conform informatiilor aparute astazi, aceste noi casti pentru Samsung Galaxy S8 sunt capabile sa anuleze zgomotele ambientale de pana la 20 db. Aceasta functie ar urma sa ofere o experienta de ascultare imersiva pe Samsung Galaxy S8 in momentul folosirii, deci utilizatorii se vor bucura de o experienta excelenta.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat cu casti Level In

Desi castile pentru Samsung Galaxy S8 vor avea anulare pentru zgomotele ambientale, ele vor avea si o functie numita Talk-in Mode care ne va permite sa auzim persoanele care ne striga numele. In aceasta idee, chiar daca ascultam muzica, in situatia in care o persoana vrea sa intre in contact cu noi, castile Samsung Galaxy S8 vor facilita transferul sunetelor spre ureche.

Noile casti pentru Samsung Galaxy S8 vor fi lansate impreuna cu terminalul si se pare ca vor fi disponibile in versiuni de culoare rosie, verde, neagra si argintie. Castile AirPods ale Apple sunt disponibile doar in culoare alba, insa pentru Samsung Galaxy S8 se pare ca vor exista casti care ofera o varietate mult mai mare de culori pentru clienti.

Gandite pentru a concura cu AirPods, castile pentru Samsung Galaxy S8 vor fi vandute de catre cei de la Samsung la un pret de 130 de euro. Acesta este cu aproximativ 50 de euro mai mic decat cel al castilor AirPods, iar diferenta va motiva probabil pe unii sa le aleaga pe cele lansate cu Samsung Galaxy S8 in locul celor vandute de catre Apple.

samsung-galaxy-s8-casti-level-in