Wi-Fi Widget usureaza controlarea Wi-Fi pe iPhone

Wi-Fi Widget este o aplicatie lansata in cursul acestei luni in AppStore, iar cu ajutorul sau putem monitoriza mult mai usor retelele Wi-Fi direct de pe iPhone. Aplicatia a fost gandita pentru a implementa in iOS un widget care este afisat in ecranul special pentru widget-uri, el facilitand monitorizarea conexiunilor Wi-Fi la care sunt conectate iDevice-urile noastre.

Widget-ul afiseaza imediat retaua Wi-Fi la care suntem conectati fara a mai intra in aplicatia de setari, partajarea parolei fiind facuta in cateva secunde folosind un buton special. Accesarea acestor informatii direct din LockScreen simplifica extrem de mult modul in care aflam informatii privind retelele Wi-Fi, dar si modul in care interactionam cu ele.

Avand in vedere ca widget-urile pot fi accesate chiar si din LockScreen, nici nu mai este nevoie sa ne deblocam terminalele pentru a vedea la ce retea Wi-Fi suntem conectati. Toate aceste functii sunt disponibile la pretul de doar 1 euro in momentul de fata, aplicatia beneficiind de o reducere de 66% pentru lansare, ea fiind disponibila in aceasta pagina.

“Save time and frustration with the fastest way to see, test, and share your wi-fi, without even unlocking your iPhone.”

wi-fi-widget-iphone

8 COMENTARII

  1. una din aplicatiile pt care fac jailbreak. Foloseam wifi passwords, doar pentru a vedea parolele. Rau ca apple nu face asta direct din soft

  2. Zaone offtopic “ai ideea cand se poate sa apara o noua versiune beta la 10.3? Deja nu mai pot de nervi, pierd semnalul la internet…adica imi arata 3/4G dar internetul nu functioneaza. Astazi in kaufland nu puteam nici sa vorbesc la telefon, nu mai spun de internet. Iar aplicatiile nu merg updatate sau downloadate”. Ms si scuze pt offtopic

  3. 1. Ai putea face downgrade la 10.2.1 și să nu mai instalezi versiunile Beta. Nu sunt pentru gândite, chiar dacă sunt Public Beta, pentru telefoanele principale ale oamenilor, de care le depinde activitatea zilnică. Îl pui pe un telefon secundar sau pe o tabletă, îl testezi, e Beta, mai are probleme, DOAR E BETA…!

    2. Mai înduri puțin, cred că în câteva zile spre o săptămână apare versiunea Beta 2.

    3. Încearcă alt supermarket, poate nu-ți face atâtea probleme în Auchan ca în Kaufland. :))