Apple confirma productia de continut TV

Ieri Tim Cook a vorbit in cadrul conferintei audio pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru T4 2016 ale companiei Apple si a discutat despre tot ceea ce s-a intamplat in ultimele luni. Printre diverse laude, Tim Cook a confirmat si faptul ca Apple produce continut TV original pentru Apple Music in momentul de fata.

Tim Cook este de parere ca industria media va evolua in urmatorii ani pe masura ce lumea va renunta la abonamentele standard de cablu, deci Apple va avea oportunitati noi. Tim Cook nu a dezvaluit ce fel de continut multimedia dezvolta in momentul de fata, insa a afirmat ca tot acest continut urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an pentru clienti.

Apple TV este platforma principala pentru care acest continut este dezvoltat, insa desigur ca el va fi disponibil inclusiv pe iDevice/Mac-uri in acelasi timp. Tim Cook sustine ca Apple contribuie cu 150 de milioane de abonati la serviciile multimedia existente in momentul de fata in intreaga lume, deci a crea continut original TV este perfect normal.

Cat va investi compania Apple in crearea de asemenea continut multimedia nu stie nimeni, insa probabil vorbim despre zeci, sau sute de milioane de dolari.

“In terms of original content, we’ve put our toe in the water doing some original content for Apple Music, and that will be rolling out throughout the year. We’re learning from that and we’ll go from there.”

apple-continut-tv