Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 concept prezinta un smartphone cum nu ai mai vazut

iPhone 8 concept prezinta un smartphone cum nu ai mai vazut

Un nou concept pentru iPhone 8 a aparut in cursul acestei zile si ne arata un smartphone extrem de interesant. Mai exact, vorbim despre un terminal care are doua ecrane OLED, atat in panoul frontal, cat si in carcasa, iar un buton Home dinamic permite controlarea terminalului din orice pozitie, in lipsa unui buton Home fizic.

Design-ul este foarte similar cu cel pe care iPhone 7 il are in momentul de fata, exceptand faptul ca butonul Home a disparut complet si ca nu mai vedem o camera frontala. Acest iPhone 8 ar trebui sa aiba foarte multe componente integrate sub ecran si ar trebui sa ne permita sa-l personalizam mult mai usor decat actualele dispozitive, desi acest lucru nu va fi oferit de Apple.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

 • Mihai

  Nimic nou! Alta intrebare? Nu!

 • Viorel Predatorul

  Superb concept, păcat că Apple se încăpățânează pe existența unor elemente care, deși erau perfecte la un moment dat în trecut (butonul unic), astăzi nu își mai au rostul.
  Apple ar trebui să își lase nasul mai jos, să îl concedieze pe Gioni Aiv și să fie un pionier în tehnologie.

 • nucont

  Superb! Sper sa fie asa. Anul acesta am refuzat sa-mi schimb 6 cu 7 (nu m-a impresionat cu nimic) in speranta ca 8 va fi ceea ce caut. Asteptam cu nerabdare iphone 8😊

 • megasystem

  Conceptele astea …arata si galaxy s8 fara buton home ,dar si iphone 8 fara buton home…ar fi superb sa aiba display-ul cat mai aproape de marginea de sus …

 • rundown

  Cum sa aiba vere 2 ecrane fata/spate??? Auzi cica superb!?!. Sau e i iluzue optica si mi s-a parut mue ca vad 2 ecrane/display-uri?

 • IsmailVely

  Concept cu doua ecrane desi nu stiu ce baterie la va sustine! Destept asta cu conceptul

 • Cody

  Auzi ca doua ecrane. Nimeni nu e capabil sa facă O baterie sa te tina 12 de folosință maxima la un ecran, ce pot sa mai zic de doua ecrane. Ma ia râsul…

 • Lucian Cernega

  Nici vorbă de două ecrane, păi ce face hocus-pocus cu camera ? Dacă vă uitați atenți la video de la sec 0:30 începe să se rotească și de fiecare dată butoanele vin din partea stângă spre dreapta. Frumos concept dar din păcate nu o să vedem niciodată așa ceva de la Apple deoarece ar însemna să copieze aceste concepte care apar, și tot apar.