iPhone 8 concept – un smartphone aproape perfect

iPhone 8 apare in aceasta seara in, probabil, cel mai bun concept lansat pana in momentul de fata pentru vreun smartphone al companiei Apple. In imaginile de mai jos puteti vedea un concept care ne arata un iPhone 8 al carui ecran se intinde dintr-o margine in alta, atat pe verticala, cat si pe orizontala, asa cum si-ar dori multi fani Apple.

Mai mult decat atat, acest concept pentru iPhone 8 ne arata cat de bine s-ar aplica o tema intunecata pentru sistemul de operare si al celor de la Apple. S-a vorbit foarte mult despre implementarea unui dark mode in iPhone 7, iar acum lumea il asteapta in iPhone 8, insa este foarte greu de spus daca Apple va alege sa il ofere, sau nu.

Partea interesanta in acest concept pentru iPhone 8 are totusi legatura cu faptul ca butonul Home a disparut complet din panoul frontal si a fost inlocuit cu un slider virtual. Desigur ca si cititorul de amprente al iPhone 8 a fost integrat in ecran, impreuna cu toti senzorii panoului frontal si camera frontala, totul fiind foarte bine ascuns de utilizatori.

Lasand la o parte functiile inventate cu acest concept, terminalul iPhone 8 din imaginile de mai jos este foarte aproape de un produs perfect ce ar putea fi lansat de Apple. Sansele ca Apple sa lanseze un iPhone 8 care sa arate asa sunt foarte mici, insa voi ce parere aveti despre acest concept ?

iphone-8-concept-dark-mode