Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 concept – un smartphone aproape perfect

iPhone 8 concept – un smartphone aproape perfect

iPhone 8 apare in aceasta seara in, probabil, cel mai bun concept lansat pana in momentul de fata pentru vreun smartphone al companiei Apple. In imaginile de mai jos puteti vedea un concept care ne arata un iPhone 8 al carui ecran se intinde dintr-o margine in alta, atat pe verticala, cat si pe orizontala, asa cum si-ar dori multi fani Apple.

Mai mult decat atat, acest concept pentru iPhone 8 ne arata cat de bine s-ar aplica o tema intunecata pentru sistemul de operare si al celor de la Apple. S-a vorbit foarte mult despre implementarea unui dark mode in iPhone 7, iar acum lumea il asteapta in iPhone 8, insa este foarte greu de spus daca Apple va alege sa il ofere, sau nu.

Partea interesanta in acest concept pentru iPhone 8 are totusi legatura cu faptul ca butonul Home a disparut complet din panoul frontal si a fost inlocuit cu un slider virtual. Desigur ca si cititorul de amprente al iPhone 8 a fost integrat in ecran, impreuna cu toti senzorii panoului frontal si camera frontala, totul fiind foarte bine ascuns de utilizatori.

Lasand la o parte functiile inventate cu acest concept, terminalul iPhone 8 din imaginile de mai jos este foarte aproape de un produs perfect ce ar putea fi lansat de Apple. Sansele ca Apple sa lanseze un iPhone 8 care sa arate asa sunt foarte mici, insa voi ce parere aveti despre acest concept ?

iphone-8-concept-dark-mode

 

 • amfetamin

  Na,ca am ajuns s-o văd și pe asta: Liviu Guță de Maimuță și-a lansat propria aplicație de iPhone și Android ce facilitează achiziția de dedicații și melodii personalizate.
  https://itunes.apple.com/ro/app/liviu-guta/id1186020210?mt=8

 • Sturzu Petru Adrian

  Superb! Abia aștept sa apăra.

 • style95

  Belea dacă ar arta așa!!!

 • gabi

  Probabil ar fi cel mai frumos din toate timpurile!

 • Catalin Petrisor

  Zaone, oricine poate sa si lanseze aplicatie?, e penibil ca toti guții pot,
  PENIBIL.

 • Catalin Petrisor

  ce frumos si usor e din “condei”😀

 • Srb Srb

  Mda slide to open sa revina prin procesul de touchid ar fi ceva

 • Lucian Cernega

  Mda, penibil, niște poze și nimic altceva. Așteptăm și conceptul, sincer n-am înțeles mai nimic.

 • ichewbacca

  Daca o sa faca apple asa ceva o sa fie probabil cel mai vandut iphone dar sunt aproape sigur ca vom avea acelasi “iphone 7” cu mici tweaks si probabil 1-2 culori noi :).
  Pacat ca apple nu realizeaza ca desi financiar sunt foarte bine, din punct de vedere imagine si incredere in brand sunt in declin.
  Foarte multe probleme de software in ultima vreme…pe toate device-urile.