Samsung Galaxy S8 – asa va arata noul smartphone

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi intr-o imagine concept care incearca sa ne arate design-ul final ales de catre Samsung pentru terminal.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o imagine concept care are menirea de a ne dezvalui la calitate buna design-ul pe care noul smartphone il va avea. Imaginea acestui Samsung Galaxy S8 este creata avand la baza zvonuri lansate in ultimele luni, dar si o imagine cu un terminal real, dar care avea o calitate foarte proasta, asa cum e intampla in general cu aceste imagini.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, Samsung Galaxy S8 are un ecran care acopera aproape intregul panou frontal al smartphone-ului. Butonul Home a disparut si cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8 a fost mutat in carcasa, langa camera principala, decizia in sine fiind una proasta, din punctul meu de vedere.

Totusi, puteti vedea in imagine ca acest Samsung Galaxy S8 are si acel buton care permite activarea rapida a asistentului personal Bixby ce urmeaza sa fie lansat de Samsung. Acest asistent pentru Samsung Galaxy S8 este bazat pe inteligenta artificiala si a fost dezvoltat de catre cei care au creat asistentul personal Siri pentru iPhone.

Samsung Galaxy S8 – asa va arata noul smartphone

Samsung Galaxy S8 nu va avea un design cu mult modificat fata de cel al seriei anterioare, sau cel putin asta ne-a aratat prima iamgine cu noul terminal. Exceptand panoul frontal in care avem un ecran mai mare si cititorul de amprente integrat in carcasa, schimbari substantiale de design pentru Samsung Galaxy S8 nu vor exista.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 avea inclusiv un port audio de 3.5mm pentru ascultarea de muzica, dar Samsung va integra si un al doilea difuzor la baza sa. Dimensiunile Samsung Galaxy S8 ar urma sa ramana relativ similare cu cele ale seriei anterioare, in timp ce pentru Samsung Galaxy S8 Plus vorbim despre dimensiuni mult mai mari.

Desi schimbarile de design pentru Samsung Galaxy S8 nu vor fi colosale, ele vor fi suficient de mari pentru a da senzatia unui produs nou si sunt oricum mai mult decat ceea ce a oferi Apple in ultimii 3 ani. In baza a ceea ce am vazut pana acum, Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie un smartphone elegant, cu un design premium, care va concura foarte bine cu iPhone 7.

samsung-galaxy-s8-arata-design

105 COMENTARII

  1. Pai cum rămâne cu “același design” cu care vine Apple an de an când, dacă ma uit bine, acest telefon arată la fel ca 7, atunci când are ecranul închis și lumina nu aluneca pe touch id-ul de pe fata?!

  2. Acelsi design iarasi, doar cu margini ceva mai reduse…dar spatele ala e atat de incarcat cu camera flash senzorul de amprenta si mai scrie si mare samsung
    O mizerie

  3. Srb spartane si eu sunt fan apple, dar tu esti prea exagerat, zici ca iti da apple bani ca sa lasi comentariile tale de om frustrat

  4. Poi cum sa il mai faca? Parerea mea este ca de acuma incolo va conta cum se misca telefonul ma refer ca soft, interfata lui si bineinteles camera, sunetul si alte functii, ce design sa mai faca?

  5. Eu detin iphone 6 ce conteaza ca iphone 7 este la fel sa zicem la design? Are functii in plus este mai bun ca interfata, asta conteaza… Ca masiniile toate au 4 roti :))

  6. citeste ce inseamna sa fii frustrat…definitia…eu doar zic ce observ..criticii sunt oameni frustrati? Eu nu sunt frustrat eu creez frustrare. Deci inca un user cazut la mine in geanta

  7. Nu prea inteleg criticile aduse de unii felului in care va arata S8.Pentru ca incepand de la S6 Samsung arata mult mai bine decat Iphone care are acelasi aspect batranesc si depasit de 3 generatii cu marginile alea groase si urate care il fac butucanos inutil si cu un hardware mereu in urma concurentei. Cu baterii la S6 varza care inchid tel chiar si cu 50-60% baterie si cu un IOS care nu mai are demult stabilitatea de odinioara. A ramas doar un pret nesimtit de mare pentru fanii neconditionati ale fitelor Apple.

  8. yep, mai scapa si de o gaura, mai scapa si de dungi,deci merg spre bine, un “clean design”…astia o iau pe aratura, aglomereaza design’ul

  9. Stiu foarte bine ce ruleaza Iphone pentru ca sunt utilizator vechi de Iphone. Folosesc acum simultan un iphone 6s si un s7 si consider S7 net superior ca design si utilizare iphonelui care mai nou ma lasa si pe bara cand ies cu el la rece. Deci e bun mai mult de mobila.

  10. S6 inca 1 data nu ruleaza iOS ci android! Sau vrei sa zici ca si S6 chiar se inchid la 50%?
    Citez: “Cu baterii la S6 varza care inchid tel chiar si cu 50-60% baterie si cu un IOS care nu mai are demult stabilitatea de odinioara”

  11. Am gresit in tastare bateria varza e la Iphone 6s. Adica sunt loturi de milioane de baterii defecte implementate in acest model si nu numai (defectiunea se inregistreaza si la Iphone 6 ).

  12. Si eu am probleme la iphone 6 cand sunt la frig imi descarca bateria de la 40% la 10% dar nu se inchide si daca il pun la incarcat isi revine 🙂

  13. nu, ma refeream ca nicio femeie cu capul pe umeri ce are si copil, nu va vrea sa mai stea cu unul care nu intelege ca samsung este periculos si automat cand barbatul aduce samsung in casa, aduce un pericol pt familie.Si astfel cer divortul

  14. Aceiasi ciorba , acel design. Trebuie sa fii dus cu pluta sa cumperi asa ceva si sa ii mai explodeze si bateria … O dar , da , stim , are ecran cu multi pixeli , pun botu’ oare fraierii ??!!

  15. off nea Ilie Furnaca….a vrut sa spuna si el ceva…dar sa incurcat in detalii..:))))) intr-un articol de samsung s8…el bate campii destre IOS si pretul exagerat a celor de la Apple……

  16. Bre nene….nu vezi ca este despre SAMSUNG articolul……si tu si si vb de Apple…????mai si faci confuzii uriase…….cum sa spui de S6 ca are IOS…..????

  17. Sau mai pe scurt zici samsung si tragi apa…. din pacate cam asa se prezinta situatia pt samsung … umple lumea de mizerii …. mai de curand le exploda bateria . Ce asteptarinsa ai de la in asemenea brand si mai platesti. Daca le ar vinde si la 100€ tot nu mi-as mai cumpara . Am avut s6 , nu imi mai iau samsung in veci . Amin!

  18. ce te-a dezamagit asa de tare la 6sPlus??….calitatea materialelor?sistemul de operare? design-ul lui nu cred ca sigur lai vazut inainte sa il cumperi …..

  19. Am mai scris odata ca din greaseala am tastat S6 in loc de 6s dar vad ca pe aici unii nu pot sau nu vor sa inteleaga ca exista si altceva in afara de Iphone. Critica in draci tot ce tine de samsung si ling rahaturile oferite de Apple. Asa ca discutia nu prea isi mai are rostul din punctul meu de vedere, fiecare e liber sa ii placa ceea ce vrea.

  20. Adevarul e ca vi se lungesc urechile dupa un display ca cel din S6, dupa o camera ca cea din S7, o incarcare wireless sau rapida, un S2BR ca cel din S8, le visati si zi si noapte, va curg balele continuu, si in schimb ce primiti?… doar o gaura astupata de TimCuc!
    Cu binecuvântarea lui Sammy anul asta aveti si voi dreptul la OLED ca de era dupa Apple ramaneati la cretina de 4″.

  21. Poate ca iPhone-ul are același design de la 6 pana la 7, dar nu am văzut la Samsung 3D touch și multe alte lucruri. Sunt posesor de iPhone de 3 ani, am avut 4s, 5, 5s, SE și acum am 6. Între timp am avut și S4/S4 active și pot spune ca la toate iPhone-urile baterie m-a ținut mai mult decât pe Samsung. Lucrurile care ma minunează in continuare la Apple este ca se bate cap in cap cu restul mărcilor de telefoane care scot toate nebuniile de procesoare, octa-core, deca-core, iar ei cu dual-core sunt peste toți. Ce poate face un S7 cu octa-core, poate face și un 6/6s/7 la fel de lejer și chiar mai bine, având doar dual-core. Oricâte bug-uri ar avea Apple, sunt minore, nu iau foc sau nu îți dau erori la aplicațiile simple sau sa ti le închidă.

  22. Arata bine, doar ca, ce o sa mai cauti butonul de amprenta si o sa nimetesti camera, cand o sa faci poze intai trebuie sa stergi camera, butonul trebuia plasat mai jos. Faceti o simulare cu telefonul vostru ca si cand butonul de amprenta ar pozitionat pe spate in partea stanga sus.

    Ni se lungesc urechile? Dupa ce? Poate degetele se vor lungii, display ca la S6 sa iti faca ochii ca la circ, camera la S7? Da, face poze mai bine noaptea, insa ziua e ca la 6 din 49, incarcare wireless? cand o sa fie fara contact cu alt obiect atunci va fi wireless, pana atunci il pui pe farfurie si stai cu grija sa nu cada, incarcare rapida? Da, ar fi un plus pentru iphone, dar, rapid incarci, rapid se descarca

  23. TOT NU AI INTELES!! ce mama draqu comentezi Iphone la un articol de samsung!!..iti place tie samsung–iubestel, cumparal,,venereazal…treaba ta……Fi si tu mai atent cand scri si unde scrii

  24. mai pacalici, voi astia roboti verzi aveti impresia ca cei care au iPhone nu ar putea sa isi cumpere un samsugi? fiecare isi cumpara smartphone-ul dupa cerintele care le are ci nu dupa capul unora ca tine care vor sa detina cel mai cel cu specificatii pe hartie.

  25. esti total pe langa si te inteleg:
    Nu vad de ce s-ar lungii degetele, Plus-ul de la Apple de 5,5″ e enorm fata de Note-ul cu 5.7″ si nu sunt probleme, mai degraba din cauza butonului home de pe iphone!
    Incarcarea Wireless ai sa vezi cat e de utila cand o so ai disponibila, pana atunci doar vise si pareri in necunostiinta… un singur exemplu: suportul auto cu wirelless charging si tasker Navi activat(te urci in masina, atasezi smartul in suport > incarcare directa si pornire navigator automat, fara cabluri fara actiuni suplimentare din partea utilizatorului…) si da, wireless = conectivitate fara cablu, vrei alta traducere?
    Fast Charging… revin-o dupa ce testezi.
    … ramane cum am stabilit!

  26. Cuesnecenzurat, cand o sa cauti butonul de amprenta ti se vor lungii degetele. Nu sunt pe langa si nici nu ai cum sa ma intelegi, am avut S7 pentru o saptamana, pachet complet, l-am returnat cu cel mai mare drag. Cat despre wireless charging e ca si cum ai lipii laptopul de un router wireless si te-ai lauda ca merge netul brici, exista solutii si mai eficiente si pentru auto, dar daca ar avea cine sa caute

  27. Mi-a plăcut faza cu laptopul și cu routerul 🙂 Situațiile nu sunt similare, pentru că nimeni nu stă cu smartphone-ul lipit de priză pentru a-l încărca.
    Decât să stai cu un cablu în laptopuri pentru conexiunea la internet, este preferabil să îl ții pe un birou-router care să îți dea internet.
    Oricât de cârcotași sunteți boi, adevărul este că e mai comod și mai practic să încarci smartphone-ul fără un maț de cablu.
    Și ceea ce visezi tu cu încărcarea la distanţă este un vis umed, nimic mai mult.

  28. Când ceva este bun, nu are rost să îl schimb radical. S7 are un design superb, nu văd de ce să fie schimbat radical, decât dacă se plictisesc oamenii.

  29. Dacă este superb, nu are niciun motiv de schimbare. Doar că pentru utilizatori nu e chiar așa de superb, s-au plictisit de el: aceeași buton home rotund, aceleași bezeluri u-ri-a-se sus și jos, și toate astea din 2007.

  30. Apple e la fel si la interior si la exterior….dc nu comentezi tu numai la stire despre marul second hand…?

  31. Părerea utilizatorilor se vede in vânzări, care au crescut foarte mult odată cu introducerea noului design.

    Deși au aceleași dimensiuni (aproximativ), eu îți pot arăta măcar 10 diferențe majore între designul lui 7 și cel al lui 6s.

  32. Si retina scaner…nu confuzia de retina display si minciuni….auzi retina display.un zoom…si prostii cred ca e retina scaner…haha astia sunt fani apple

  33. Nu va descurcati voi ma astia iphonisti pe un samsung va prindeti urechile..voua va place simplu cau un tel cu butoane fara butoane..asta e iphone moloz

  34. O sa cauti butonu…da lg na mai avt probleme…tu nu poti sa cauti decat butonu de mut..ca nu ne interes parerea la un innapoiat iphonist..treci la coada la iphon 8 dupa acm ..

  35. Te vad asa foc si para ..cu ce e mai bun iphonu *( innafara de viteza )decat orice android de 10 mil la magazin..ia zimi

  36. Ia informeazate ce poate sa faca un android de 10 mil gen nexus motorola asus lg htc nokia si pe urma sa zici ceva de samsung .care are functii pe frigidere ce nu visati voi pe iphone..vezi ce face concurentza si pe urma o sati dai seama ca ai un tel cu valoare de 2 lei..ca si cum teai mandrii azi cu un philips diga..

  37. Dacă te mai lovește un acces de nesimțire când vorbesti cu mine, așteaptă-te să-ți iei câteva scatoalce (verbale, firește).

  38. Eu cred ca acum frustrarea e la cei care detin aifon,care au numai probleme de toate felurile si nu vor sa accepte asta,ca ei stiu ca au The best smartfone,
    Eu am curaj sa pun pariu ca baselurile alea imense vor ramane si anul asta
    Pana atunci Samsung da lectii la ecran!

  39. Nu ma da te vad ca esti asa contra a tot ce nu e apple..in com impartial..da nu e mare schbare da nu cred sa fie problema la design ca nu e radical schimbat vedem cazuri gen iphone htc ca nu siau schimbat mai nmc

  40. Esti mama omida de sti tu ca o sa crape?
    Iar pana la a se crapa ecranul userii Samsung se bucura de cel mai spectaculos ecran ever!in schimb cei cu iphone tot spera an de an la un ecran superb

  41. Tu chiar crezi că toată lumea cumpără iPhone, pentru că este la modă?
    Ia zi-mi care telefon de 10 mil (sau de 30) are implementat un sistem FMI; continuă apoi cu firma care repară găurile de securitate mai repede decât o face Apple.
    Continui?

  42. Din contră, am subliniat de fiecare dată părțile pozitive ale celorlalți și o voi face în continuare.
    Eu nu vreau produse Samsung, LG, Google slabe ci unele foarte bune, pentru ca ori Apple să facă la rândul ei produse mai bune, ori să am de unde cumpăra un produs mai bun.

  43. Eu am avut S7, l-am scapat pe jos de multe ori si nu are nimic!
    Ca sunt cateva cazuri asta nu inseamna ca toate au probleme!
    In schimb la ger e indicat sa lasi iphonul in buzunar la caldura sa nu se inchida :))( 4 prieteni au aceasi problema!)

  44. Io mam referit ca pt lume in general orice android de 10 mil e mai practic decat un iphon…ca nu le trebui la toti securitate si chestii inutile

  45. Si ca sa stii bunica mea are 79 de ani si are s5 …ai idee dece? Sasi ia pulsu sa doarma linistita ca stie cat are ….

  46. Perfect, înseamnă cu bunică-ta este o persoană inteligentă, care și-a cumpărat exact ce avea nevoie să cumpere (deși i-aș recomnda un tensiometru profesionist sau să-și facă verificări periodice); ce-ar fi să o inviți să vorbească ea cu noi din spatele contului tău?

  47. Vezi cumva scris pe mine „lumea în general”?
    Eu am date personale (sunt operator de date personale, potrivit legii) valoroase, deci nu-mi permit luxul de a folosi un dispozitiv cu securitate precară.

  48. Apropo poti sa umblii pe iphone cu o singura mana tmp de 2 minute ..curios cu dati back.hahahahaha cu o mana nu trishati

  49. Te faci ca nu stii: vanzarile iPhone 6 au crescut pentru ca oamenii doreau ecrane mari, nu pentru design.
    Te rog arata-mi 10 diferente majore intre cele doua designuri. Dar sa fie majore, incat cineva sa observe ca este vorba de doua produse diferite de la o distanta rezonabila de 2-3 metri.

  50. Eu nu fac supoziții.
    Jet, Touch ID, fara jack, camera (cu un nou flash), apa, senzații haptice, antenele, greutatea, sunet stereo.
    Presupun că tu folosești și alte funcții în afară de cea vizuală.

  51. De obicei oamenii umbla in picioare, daca tu umbli cu o singura mana inseamna ca ai o problema grava si iti mai si este foame 🙂 vad ca mananci literele, important e ca faci circ pe aici, si asta e foarte bine, insa daca nu cunosti despre ceea ce vorbesti totusi ar fi mai bine sa le scrii asa cum stii tu roboteilor de pe alte forumuri fiindca se pare ca ne cobori nivelul discutiilor

  52. M-ai văzut pe mine, spunând „iPhone e miezul din dodoașcă, restul sunt nimicuri”?
    Nu, prietene, singurul lucru pe care l-am făcut, în astfel de discuții, a fost să resping aprecierile absurde ale altora.

  53. Am folosit un limbaj de strada usor (umbli pe telefon)ca sa inteleaga mintile inguste si simple iphoniste.

    Pe 1 feb. 2017 8:52 PM, “Disqus” a scris:

  54. Leo, ce înseamnă pentru tine “design”?
    “Design = Aspect exterior, fel în care se prezintă un lucru (din punct de vedere estetic). [Pr.: dizáin] – Din engl. design”

    Nu cred că intră în sfera designului următoarele:
    – Touch ID (nu e nicio modificare estetică față de cel fără Touch ID)
    – apa (ce design ai aici?)
    – senzații haptice (unde e designul??)
    – greutatea
    – sunetul stereo

    Singurul element de design schimbat ține de repoziționarea antenelor și de camera aia cu aspect de scafandru. În rest, lipsa Jack și celelalte elemente scrise de tine intră într-un clasament parcă scris de Times New Roman :))

    Nu vorbim de diferențe de funcții, ci de elemente care fac diferențele de aspect vizual.

  55. Tu poți să crezi ce dorești, asta nu face ca lucrurile enumerate de mine să țină mai puțin de design.
    Ai dat o definiție: crezi că felul în care se simte un lucru sau felul în care se aude nu țin și ele tot de esteticul acelui lucru?
    Estetica nu înseamnă doar ceea ce percepe simțul văzului ci tot ansamblul de factori care dau o reprezentare exterioară ce ține de frumos.

  56. Ecranul de la 7 afișează culorile mai aproape de realitate decât ecranul unui S7; pe de altă parte, ecranul unui S7 consumă mai puțin curent.
    Care e mai bun ține de alegerea fiecăruia și – ai dreptate – cele două ecrane nu se pot compara între ele.

  57. Locul credințelor este la biserici (sau pe credincios dot com dot ro), aici e bine să ne păstrăm în planul evidențelor obiective ;).

  58. Este clar ca amoledul e cel mai bun ecran de pe piata,daia il adopta si Apple!
    Pana atunci o bagi paia cu culorile reale si alte vrajeli,dupa ce iese Iphone 8 cu amoled o sa se bucure si cei care au suferit cu rezolutie de 750 si cu Lcd ala invechit!

  59. In acest moment ecranul amoled este depășit la câteva capitole de ecranul lcd – care are rezolutia aceea banala din cauza căreia se suferă doar pe hârtie – al iPhone 7.
    Însă viitorul, dacă nu apare o tehnologie mai avansată, aparține într-adevăr oled-ului.

  60. Leo MC
    Leo MC 10 ore în urmă
    “Tu poți să crezi ce dorești, asta nu face ca lucrurile enumerate de mine să țină mai puțin de design.”

    Fiecare crede ce vrea și unde vrea, nu doar la biserică 🙂

  61. Nu e deloc pe hartie!
    Am avut 6s si ma dureau ochii de la ecranul ala basit,chiar nu inteleg cum au pus pixelii aia dar ecranul nu e deloc ok!

  62. Dacă mai găsești la muzeu, uită-te la ecranul unui S4 și ai să vezi că numărul de pixeli nu are nicio legătură cu tehnologia proastă care stă în spatele unui ecran.
    6s a avut un ecran decent, însă pus lângă un 7 se vede o diferență clară de putere a culorii; ecranele OLED suferă încă de exagerarea culorilor. Samsung a făcut o treabă excelentă (spre deosebire de LG, care a preferat să folosească tonalități care le estompează foarte mult) și sunt convins că ecranul pe care îl vor pune în S8 va fi unul mai bun decât LCD-ul din 7 inclusiv la capitolul de reprezentare a culorilor.
    Însă astăzi 7 rămâne cel mai bun ecran din multe puncte de vedere.