Samsung Galaxy S8 va avea 6 GB RAM

Samsung Galaxy S8 va fi lansat si intr-o versiune care are 6 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, dar numai in anumite tari.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung nu doar intr-o versiune care are 4 GB RAM, ci si intr-o versiune care ofera 6 GB RAM pentru clienti. Majoritatea zvonurilor aparute pana acum sustin ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat doar intr-o versiune care are 4 GB RAM, iata ca unul aparut astazi sustine ca terminalul va avea totusi mai mult RAM.

Vorbim despre o versiune speciala a Samsung Galaxy S8 care va avea 6 GB RAM si spatiu de stocare minim de 128 GB, ea urmand a fi vanduta doar in anumite tari. Versiunea cu 4 GB RAM a Samsung Galaxy S8 va avea minim 64 GB spatiu de stocare, deci pentru pietele norocoase, cei de la Samsung vor oferi minim 6 GB RAM, dar si 128 GB spatiu de stocare.

Nu se stiu deocamdata sigur pietele in care aceasta versiune a Samsung Galaxy S8 vor fi lansate, insa probabil vorbim in principal despre cele asiatice, acolo unde exista concurenta masiva. In China exista deja foarte multe smartphone-uri care au 6 GB RAM, iar un Samsung Galaxy S8 cu 4 GB RAM ar putea fi evitat de catre multi din cauza cantitatii mici.

Samsung Galaxy S8 va avea 6 GB RAM

Samsung a deciz sa implementeze 6 GB RAM in Galaxy Note 7 tocmai pentru ca pe piata exista multe terminale cu atat de mult RAM, iar in cazul Samsung Galaxy S8 situatia ar putea fi similara. Adevarul este ca intr-o piata Android dominata de catre producatori chinezi cu terminale ieftine si specificatii mari, Samsung Galaxy S8 are o lupta grea in fata.

Daca Samsung Galaxy S8 va fi disponibil in aveasta versiune in doar cateva tari, atunci cei care il vor avea intr-o versiune inferioara in alte tari, ar putea fi suparati. Chiar daca Samsung Galaxy S8 cu 6 GB RAM va fi mai scump, multi vor dori sa aiba posibilitatea de a il cumpara, chiar daca Samsung nu va dori sa le ofere acest lucru.

In 2017, un smartphone Android fara 6 GB RAM are sanse mici de reusita, iar Samsung Galaxy S8 ar putea fi ignorat de multi din cauza acestui lucru. Totusi, stim ca Samsung incearca intotdeauna sa fie cat mai competitiva pe diverse piete, asa ca Samsung Galaxy S8 va fi cel mai probabil gandit pentru a avea succes.

samsung-galaxy-s8-6-gb-ram