Prima Pagina iPhone Asa ar putea face Apple un iPhone ceramic

Asa ar putea face Apple un iPhone ceramic

V-ati dori ca Apple sa lanseze un iPhone ceramic ? Daca raspunsul este afirmativ, atunci mai jos puteti vedea un dispozitiv care poate fi utilizat pentru acest lucru. Apple descrie o metoda prin care ar putea lustrui o carcasa din ceramica pentru produse pe care le-ar putea lansa in piata, unul dintre acestea fiind Apple Watch 2, pentru el existant o carcasa ceramica.

Apple sustine ca ar putea folosi un dispozitiv cu laser pentru lustruirea acestor carcase, tehnica permitand o creare mai usoara a acestor componente. Facand teste cu un Apple Watch ceramic, Apple isi da seama ce fel de cerere exista pentru asemenea produse si poate decide daca este oportuna folosirea acestor materiale si la iPhone.

S-a speculat ca Apple ar putea lansa un iPhone 8 ceramic, pentru a usura incarcarea fara fir pe care compania americana intentioneaza sa o implementeze. Materialul ar premite transferul mai usor de energie intre emitator si receptor, insa in ciuda faptului ca multa lume si-ar dori sa vada aceasta schimbare, e putin probabil ca ea sa fie facuta.

Brevetul de inventie inregistrat astazi companiei Apple a fost depus in cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2015, deci in timp ce Apple Watch 2 era in proces de dezvoltare. In aceasta idee, exista o sansa foarte mare ca tot ceea ce este prezentat mai jos sa fi fost folosit pentru crearea acestui nou smartwatch si sa fie folosit in viitoare modele ale iPhone.

Acestea fiind spuse, compania Apple are totul pregatit pentru a crea un iPhone cu carcasa din ceramica, dar ramane de vazut cand va face acest lucru.

 

iphone-ceramic-laser

 • mtcristi03

  WOW

 • Srb Srb

  Doamne….vreau vreau

 • Costel

  Iar copiaza,xiaomi au telefoane din ceramica

 • Srb Srb

  ce model?

 • Costel

  mi mix

 • tomi

  offtopic zoane am probleme cu iphone 6 dupa jailbrEak l/am sters din setari si nu mai pot face jailbreAk cu yalu102. am ios 10.2 si ssh salvat.. .. i/am dat delete iphonesi la fel yalu102 b7 nu face jailbreak…. ai idee ce sa fac sa nu/i dau update caci pierd jaibreak

 • Dion

  Normal că nu! Mizeriile ceramice se sfãrâmã de la prima căzăturã!

 • ichewbacca

  Ceramica prin definite este un foarte bun izolator termic si electric, de asemenea este un material foarte casant. Nu prea are logica articolul de mai sus.

 • Olimpiu

  Vreau unul cu Cocosul de Horezu pe el 🙂