Google Chrome update a fost lansat, iata noutatile

Aplicatia Google Chrome a fost dezvoltata si este intretinuta de catre compania Google pentru posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata in App Store cu mai bine de doi ani de zile in urma, versiunea 56.0.2924.79 a sa fiind disponibila pentru descarcare din aceasta dimineata.

Avand in vedere ca lista de schimbari publicata de catre compania Google pentru actualizare este identica cu cea publicata la actualizarea anterioara, vorbim doar despre rezolvarea unor probleme de functionare, imbunatatirea performantelor si a experientei de utilizare, insa nu si implementarea de functii noi.

  • You can swipe down or right from the iOS Home screen to search. Searching for “voice” or “incognito” enables you to start Chrome in Voice Search mode or in a new Incognito Tab, respectively. Please note that the appearance of items in Spotlight Search will only work for devices that support Spotlight Actions.
  • By popular request, the folder named “All Bookmarks” has been removed from the Bookmarks view. You can access all your other devices’ Bookmarks by clicking on the other folders.

Aplicatia Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

google-chrome-update-noutati

2 COMENTARII