Instagram va permite incarcarea de multiple poze

Instagram, una dintre cele mai populare platforme pentru partajarea de poze de pe terminale mobile, urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a partaja multiple poze in postari. Pana acum aplicatia Instagram ne-a permis sa partajam doar cate o singura poza in cadrul retelei sale, insa se pare ca lucrurile se vor schimba, asa cum este si normal in acest punct.

Partajarea unei singure poze pe Instagram le permitea utilizatorilor sa atraga atentia doar asupra acelei poze, insa in curand vom putea publica mai multe poze sub forma de albume foto. Conform celor care au testat versiunea beta a aplicatiei Instagram pentru Android, aceasta permite incarcarea a pana la 10 poze, care pot fi editate individual.

Pozele publicate in acest nou format vor fi afisate sub forma unui slider prin care putem glisa pentru a face trecerea de la o poza la alta in functie de dorinte. Aplicatia Facebook afiseaza intr-un mod aproximativ similar pozele multiple publicate de catre utilizatori, asa ca nu vorbim despre ceva complet nou pentru companiile detinute de catre Facebook.

In momentul aplicatia beta pentru Android a Instagram permite incarcarea de multiple poze, insa ele nu sunt afisate deocamdata in acest mod in retea. Nu se stie cand urmeaza Instagram sa lanseze noua functionalitate pentru noi, insa probabil nu va trece foarte mult timp pana cand ea va fi disponibila.

instagram-poze-multiple