Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – cititorul de amprente supara fanii

Samsung Galaxy S8 – cititorul de amprente supara fanii

Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente integrat in carcasa, insa unii fain ai companiei Samsung nu sunt multumiti de aceasta schimbare radicala.

Samsung Galaxy S8 va avea cititorul de amprente integrat in carcasa, langa camera principala, butonul Home disparand complet din noul smartphone al celor de la Samsung. Integrarea unui ecran care acopera intregul panou frontal al Samsung Galaxy S8 va duce la eliminarea butonului Home, iar cei de la Samsung trebuie sa gaseasca o noua “casa” pentru cititorul de amprente.

In aceasta idee, cei de la Samsung s-au inspirat de la alte terminale Android, iar Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente integrat in carcasa. Acum utilizatorii vor fi nevoiti sa caute cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8 in carcasa, in loc sa il apese in panou frontal, asa cum este normal, logic si mult mai simplu.

Dupa aparitia de informatii din mai multe surse cu privire la schimbarea aceasta pentru Samsung Galaxy S8, fanii au inceput sa critice decizia celor de la Samsung. Pe multiple retele de socializare si website-uri, diversi fani ai companiei Samsung se arata nemultumiti de decizia de a schimba pozitia cititorului de amprente al Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 – cititorul de amprente supara fanii

Desi o varietate de zvonuri afirmatu ca noul cititor de amprente al Samsung Galaxy S8 va fi integrat sub ecran, iata ca Samsung a ales o solutie mult mai simpla. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente in carcasa, dar si un iris scanner integrat in panoul frontal pentru a facilita deblocarea folosind doar ochii.

Acest iris scanner integrat in Samsung Galaxy S8 este o solutie de compromis pentru schimbarea facuta in ceea ce priveste cititorul de amprente. Desigur ca scanarea irisului este utila doar in anumite momente, nu si atunci cand esti pe strada, sau nu-ti poti ridica smartphone-ul la ureche intr-un metrou/autobuz plin de oameni, asa ca lumea se plange de schimbarea Samsung Galaxy S8.

Desigur ca acum este mult prea tarziu pentru a mai schimba ceva in bine pentru Samsung Galaxy S8, asa ca lumea va trebui sa se obisnuiasca cu noua pozitie a cititorului de amprente. Desigur ca foarte multi vor fi nemultumiti de aceasta schimbare a Samsung Galaxy S8, dar va fi interesant de vazut cati vor evita smartphone-ul din aceasta cauza.

samsung-galaxy-s8-arata-design

 • andrei

  Samsung mai are fani? 😂

 • andrei

  Fanii*

 • Vergea Marian Cristinel

  Doar un i

 • Mr. Tambourine Man

  Da, dar va fi supersonic.
  Sau hipersonic.

 • Mircea Radulescu

  Mai întâi să aibă bani pentru el.

 • Heath

  E o schimbare majora, e normal. Ei sunt învățați cu el în fața, li se pare incomod. Dar întrebați utilizatori LG sau huawei , ei consideră că cel mai bun loc e pe spate…

 • Srb Srb

  Logic, pt ca fanii vor precum Apple

 • cos2free

  Dar ei nu sunt utilizatori de Samsung!! Nu??? Așa e va fi incomod!!!! Cert!!!

 • cos2free

  In mod clar cititorul la APPLE va fi virtual, integrat in ecran!!! Doar este APPLE!!! Numai ea poate face așa ceva!! Nu???😉😉

 • cos2free

  Putina răbdare, mon Cher !!!

 • Heath

  Mă refer că e o chestiune de obișnuință, ți se pare comod cel cu care ești învățat. După câteva săptămâni cu S8 nimeni nu se va mai plange de senzorul de pe spate

 • cos2free

  Câteodată e bine sa lași lucrurile așa cum sunt , dacă merg(funcționează) bine!!! Puterea obișnuințele își va spune cuvântul!!!😉

 • Heath

  Dar senzorul frontal nu se împaca cu ecranul care va acoperi aproape tot, deci nu au avut de ales

 • IsmailVely

  Sa renunte la cititorul de amprenta!

 • cristi

  Dacă poziția de pe spate e una “naturală” ca sa zic așa , e mult mai ok decât sa ai senzorul in fata . Iei telefonul in mâna , arătătorul e deja pe senzor și telefonul s-a deblocat tu având degetul mare gata sa facă swipe-uri pe oriunde ai nevoie prin meniu. Pam Pam !

 • Viorel Predatorul

  Cel mai probabil că cititorul de amprente va fi folosit extrem de rar, așa că nu contează că e pe spate sau pe față. Principala metodă de deblocare va fi prin scanarea irisului.

 • Costel

  Va fi copiat de la altii, stai linistit

 • Costel

  La apple va fi cu scanarea cortexului, daca e spalat se va debloca instant

 • Angel

  Este cea mai buna pozitie unde poate fi plasat senzorul pentru amprenta….iar daca vine la pachet si cu citirea irisului fara discutie o sa fie o reusita.
  Nu uitati ca si Apple au facut multe schimbari….au mutat butonul de PWR de sus pe o parte…au eliminat portul audio…care intre noi fie vorba e un dezastru…..
  Si mai e ceva …Samsung spre deosebire de Apple isi respecta clientii. Cand au vazut ca oamenii critica eliminarea portului SD in modelul urmator l-au reintegrat. Nu pot sa spun acelasi lucru despre Apple care de vreo 3 ani va vinde aceeasi ciorba reincalzita….

 • Efeded Efeded

  Cu un i tampitule