Samsung Galaxy S8 – cititorul de amprente supara fanii

Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente integrat in carcasa, insa unii fain ai companiei Samsung nu sunt multumiti de aceasta schimbare radicala.

Samsung Galaxy S8 va avea cititorul de amprente integrat in carcasa, langa camera principala, butonul Home disparand complet din noul smartphone al celor de la Samsung. Integrarea unui ecran care acopera intregul panou frontal al Samsung Galaxy S8 va duce la eliminarea butonului Home, iar cei de la Samsung trebuie sa gaseasca o noua “casa” pentru cititorul de amprente.

In aceasta idee, cei de la Samsung s-au inspirat de la alte terminale Android, iar Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente integrat in carcasa. Acum utilizatorii vor fi nevoiti sa caute cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8 in carcasa, in loc sa il apese in panou frontal, asa cum este normal, logic si mult mai simplu.

Dupa aparitia de informatii din mai multe surse cu privire la schimbarea aceasta pentru Samsung Galaxy S8, fanii au inceput sa critice decizia celor de la Samsung. Pe multiple retele de socializare si website-uri, diversi fani ai companiei Samsung se arata nemultumiti de decizia de a schimba pozitia cititorului de amprente al Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 – cititorul de amprente supara fanii

Desi o varietate de zvonuri afirmatu ca noul cititor de amprente al Samsung Galaxy S8 va fi integrat sub ecran, iata ca Samsung a ales o solutie mult mai simpla. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente in carcasa, dar si un iris scanner integrat in panoul frontal pentru a facilita deblocarea folosind doar ochii.

Acest iris scanner integrat in Samsung Galaxy S8 este o solutie de compromis pentru schimbarea facuta in ceea ce priveste cititorul de amprente. Desigur ca scanarea irisului este utila doar in anumite momente, nu si atunci cand esti pe strada, sau nu-ti poti ridica smartphone-ul la ureche intr-un metrou/autobuz plin de oameni, asa ca lumea se plange de schimbarea Samsung Galaxy S8.

Desigur ca acum este mult prea tarziu pentru a mai schimba ceva in bine pentru Samsung Galaxy S8, asa ca lumea va trebui sa se obisnuiasca cu noua pozitie a cititorului de amprente. Desigur ca foarte multi vor fi nemultumiti de aceasta schimbare a Samsung Galaxy S8, dar va fi interesant de vazut cati vor evita smartphone-ul din aceasta cauza.

samsung-galaxy-s8-arata-design