Samsung Galaxy S8 urmeaza sa apara la MWC 2017

Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie prezentat de catre compania Samsung in cadrul Mobile World Congress 2017, dar nu chiar asa cum se asteapta lumea. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat ca un teaser pe care compania Samsung l-a pregatit deja in vederea divulgarii catre presa invitata la prezentarea Samsung Galaxy Tab S3.

Prezentarea acestei tablete urmeaza sa aiba loc intr-o conferinta din cadrul Mobile World Congress 2017, iar Samsung Galaxy S8 ar putea fi vazut pentru prima oara atunci. Vom vorbi cel mai probabil despre un clip video de un minut in care unele noutati ale Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie dezvaluite de catre compania Samsung, insa nu in totalitate.

Cei de la Samsung au obiceiul de a prezenta sumar diverse noutati privind unele produse in conferinte de acest gen, iar cu Samsung Galaxy S8 lucrurile nu par sa fie diferite. Teaserul pregatit pentru Samsung Galaxy S8 ar putea arata noutati privind camera, ecranul de dimensiune mai mare si noua pozitionare a butonului Home al dispozitivului.

Teaserul pregatit de catre Samsung in vederea prezentarii sumare a Samsung Galaxy S8 in cadrul Mobile World Congress 2017 ar putea fi publicat inclusiv pe YouTube. Acolo el va putea fi vazut de catre toata lumea si de aici incolo speculatiile vor deveni mult mai intense cu privire la noutatile Samsung Galaxy S8, unele functii putand fi confirmate.

samsung-galaxy-s8-mobile-world-congress-2017