iPhone 7 ajunge in spatiu, filmeaza intreaga planeta

Urban Armor Gear, un producator de accesorii pentru terminale mobile, a trimis anul trecut un iPhone 7 in spatiu pentru a inregistra o filmare la 360 de grade a planetei noastre. El a fost protejat de o carcasa a companiei, iar in clipul video de mai jos puteti vedea inregistrarea facuta de catre el direct deasupra planetei noastre.

O carcasa Monarch a celor de la Urban Armor Gear a ajutat terminalul iPhone 7 sa inregistreze imagini de la 36.5 km altitudine, intr-un mediu extrem de neprietenos. Terminalul a calatorit pana la acea altitudine cu ajutorul unui balon meteorologic si carcasa l-a mentinut in functiune fara probleme, in ciuda altitudinii.

Acestea fiind spuse, va las in compania clipului inregistrat de iPhone 7.

“On Sept 28th, 2016, Urban Armor Gear (UAG) became the first company to send an iPhone 7 to the fringes of space, complete with a 360-degree camera system to document the trip in 360 video. Protected by Urban Armor Gear’s own Monarch case, the iPhone 7 was launched from Sheffield, England and travelled up to 120,027 feet providing dramatic 360-degree views of earth from space

By filming the launch using 360-degree cameras, Urban Armor Gear allows viewers to experience what it’s like to rise to the stratosphere on a weather balloon while providing vital statistics in a dashboard of detailed flight data. As the phone ascends higher, the weather balloon providing the lift grows in size. At maximum altitude, the balloon bursts, and the phone free-falls until a parachute is deployed to control the descent.”

14 COMENTARII

  1. wow, se vede si marmota chiar, dar pe ce planeta la 33km altitudine sunt -16 grade Celsius??? :)))) si pe ce planeta iPhone e operabil la -60 grade Celsius?

  2. Ce nu intelegi, iPhone-ul protejat de acea carcasa este filmat de catre alt sistem video 360, nicidecum nu filmeaza iPhone-ul cum lasa autorul sa se inteleaga 🙂 Acea carcasa nu protejeaza termic cu NIMIC la acea altitudine.

  3. Adevarul e ca ai dat-o rau de gard cu acest articol, sa recapitulam, UN singur Iphone a urcat in spatiu, e capabil sa filmeze si 360 de grade sa se filmeze si pe el si toate astea la -60 grade Celsius :))))))))))
    Ma uit in calendar si nu… nu da nicicum 1 aprilie!

  4. Pai si filmarea facuta de Iphone 7 care e? Am vazut un Iphone filmat in spatiu de o Camera 360 si atat.
    Tinand cont ca Iphone-ul se inchide la – 2 grade, la – 60 nu are nicio sansa.

  5. Eu am 6s cu cpu samsung si la -15 grade a sarit bateria de la 70% la 13% dar cand am intrat la caldura a revenit la 70% ! Nu sa stins!