iPhone – 7 buguri foarte enervante ale iOS

iOS nu mai este de mult un sistem de operare fara probleme, o multitudine de buguri existente in el stricand complet experienta de utilizare. Vorbim despre buguri care genereaza blocari complete ale terminalelor iPhone, disparitia unor elemente de interfata, sau reporniri aleatorii ale interfetei de utilizatori, desi nimic din acestea nu ar trebui sa se intample.

Unele buguri au la baza combinatii de accesari ale diverselor meniuri ale iOS pentru a genera bugul, in timp ce pentru altele este nevoie de actiuni mai complexe. Toate problemele exista chiar si in cele mai recente versiuni ale iOS, in special in iOS 10.3, care are foarte multe buguri extrem de enervante, dar care nu exista in versiunile finale.

Acestea fiind spuse, va las in compania clipului video de mai jos, multe dintre buguri putand fi reproduse extrem de usor in terminalele voastre.

23 COMENTARII

  1. Incredibil,folosesc iPhone de cand s-a inventat si nu am avut aceste triste experiențe.Probabil cei cu jailbreak sau aia care daca un lucru le merge bine vor sa vadă si de ce :))

  2. Androidu nu are buguri.
    El insusi e un imens bug.
    Sau ceea ce a afirmat Dragnea despre lupta impotriva coruptiei ( nu retin exact cuvantul, ceva cu bull….)

  3. Salut,iphone 6 am si eu tot cu ios 10.2.1 si parca agata uneori..in aplicatii nu mai intra la fel de fluid cum intra cu versiunile anterioare.La time cum se misca?

  4. Si eu am problema aceasta
    La mine pe 7+ uneori desi arata ca suna ,nu se aude(aceeasi problema pe orice versiune a ios10) ,cu restart isi revine.

  5. Zaone ne poți ajuta cu aceasta problema
    La mine pe 7+ uneori desi arata ca suna ,nu se aude(aceeasi problema pe orice versiune a ios10)

  6. Problema o am și eu pe iphone 6s,o întâmpin zilnic. Sun și nu se aude,își revine cu un restart. Eu sunt pe digi mobil. Nu știu dacă problema asta e de la rețea sau de la soft în sine

  7. Salut, te rog lamureste aceasta solutie: ” restore fara backup”. De ce? La restore se reinstaleaza IOS-ul ” curat”, dupa care se readuc aplicatiile (reinstal + datele salvate) automat.

  8. Teoretic nu trebuie sa se intample asa. cand reinstalez un backup, se instaleaza noul IOS si pe urma se reinstaleaza aplicatiile, acest lucru favandu-se automat. La metoda de reinstalare “curat”, aplicatiile le reinstalam manual (fara datele salvate-care se pierd, ex. sms-urile, aplicatii ca mycar, mybuget, etc.)

  9. La ora actuala am pe ip7 backup de la ios9 (sau mai jos, nu-mi aduc aminte – ma saturasem sa reinstalez si sa pierd date, sms-uri) din ip6plus, preluat de pe ip6s. Am o singura “problema” pe ip7, la terminarea unui apel nu se lumineaza ecranul imediat. ori astept un pic ori apas butonul home pentru a putea inchide convorbirea.