Samsung Galaxy S8 ridica stacheta pentru iPhone 8

Samsung Galaxy S8 va avea minim 64 GB spatiu de stocare, iar incepand de anul acesta compania Apple va avea presiune mai mare din partea utilizatorilor.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aduca o serie de schimbari care ar putea face din iPhone 8 un smartphone pe care multi ar putea dori sa il evite din lipsa de noutati. Intre toate acestea se regaseste si o schimbare foarte buna pentru Samsung Galaxy S8, pe care compania Apple ar trebui sa o implementeze cat mai curand in terminalele iPhone.

Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu minim 64 GB spatiu de stocare pentru clientii care-l vor cumpara. Practic, toti cei care vor achizitiona Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S8 Plus, vor beneficia de minim 64 GB spatiu de stocare din start, plus suport pentru carduri micro SD de pana la 256 GB.

In aceasta idee, utilizatorii Samsung Galaxy S8 isi pot extinde spatiu de stocare al terminalelor cu pana la 320 de GB pentru a stoca orice fel de date isi doresc. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie si cu cativa zeci de dolari mai scump in urma acestei schimbari, insa vorbim despre foarte mult spatiu de stocare pe care utilizatorii il primesc chiar din start.

Samsung Galaxy S8 ridica stacheta pentru iPhone 8

Compania Apple a inceput sa ofere iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare din 2016, iar in baza schimbarii pentru Samsung Galaxy S8, se va pune mare presiune pe Apple. Daca Samsung Galaxy S8 va avea minim 64 GB spatiu de stocare, atunci foarte multa lume va cere exact acelasi lucru de la compania Apple pentru urmatoarele modele ale iPhone.

Desigur ca in iPhone 7S si iPhone 8 compania Apple nu va prelua aceasta schimbare extrem de buna facuta pentru Samsung Galaxy S8, insa asta nu inseamnac a presiunea nu trebuie pusa. Cei de la Samsung ofera functii de acest gen in Samsung Galaxy S8 pentru a avea un avantaj in fata iPhone, dar si pentru ca implementeaza mult bloatware in Android.

Indiferent de motivele Samsung de a oferi minim 64 GB de spatiu de stocare in Samsung Galaxy S8, compania Apple trebuie sa fure aceasta schimbare. Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S9 vor fi lansate cu atat de mult spatiu de stocare si Apple nu va oferi aceeasi schimbare in vreun iPhone de anul acesta, atunci va avea probleme mari in a convinge clientii sa-i cumpere dispozitivele.

samsung-galaxy-s8-64-gb-iphone