Ochelarii virtuali Apple apar in prima jumatate a anului 2017

Compania Apple lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unei perechi de ochelari virtuali impreuna cu cei de la Carl Zeiss, cunoscuti pentru camerele implementate in telefoanele Nokia. Informatiile privind intentiile Apple vin de la surse din cadrul companiei, ele afirmand ca lansarea ar putea avea loc pana la jumatatea anului 2017 pentru clienti.

Conform informatiilor de astazi, prezentarea acestei perechi de ochelari virtuali urmeaza sa aiba loc fie cand va fi deschis oficial noul campus Apple, fie cand se va lansa versiunea aniversara a iPhone. Mai interesant decat atat, ochelarii virtuali nu ar avea hardware propriu foarte complex, ci ar urma sa functioneze in baza informatiilor transmise de un iPhone.

In aceasta idee, perechea de ochelari pentru realitate virtuala urmeaza sa fie foarte usori si nu ar deranja utilizatorul in timp ce sunt purtati, desi vor afisa foarte multe informatii pe lentile. Ideea prezentata in spatele acestui nou produs este foarte interesanta, dar este greu de spus daca el va fi si suficient de atractiv pentru fanii companiei Apple.

Pana acum, compania Apple a anuntat ca se concentreaza foarte mult pe realitatea augmentata, nu pe cea virtuala, deci pentru multi, ochelarii ar putea fi o surpriza placuta. Compania Apple mizeaza pe acest produs pentru a imbunatati experienta de folosire a iPhone, insa ramane de vazut ce fel de functii urmeaza sa ne ofere el.

apple-ochelari-realitate-virtuala-2017