iOS 10 jailbreak a devenit suficient de stabil

iOS 10 jailbreak pare sa fi devenit suficient de stabil in momentul de fata astfel incat aplicatia Cydia sa ne permita sa cumparam pachetele disponibile pentru noi. Versiunea finala a 1.1.28 a aplicatiei Cydia a fost lansata in cursul noptii trecute si ea aduce posibilitatea de a cumpara pachetele disponibile, semn ca solutia de jailbreak este stabila.

Versiunea finala a Cydia 1.1.28 poate fi instalata chiar in momentul de fata, dar nu este necesara pentru a putea cumpara pachetele, activarea achizitiilor fiind posibilia si din versiunile vechi. Daca nu va intereseaza sa cumparati vreodata tweak-uri sau teme din Cydia, atunci puteti sta linistiti cu faptul ca solutia de iOS 10 jailbreak este suficient de stabila.

Practic, acesta este semnul ca toti cei care au evitat solutia de iOS 10 jailbreak se pot gandi sa instaleze software-ul in propriile iPhone, sau iPad, deoarece el ar trebui sa fie stabil. Desigur ca aceasta stabilitate este relativa si foarte multa lume inca se plange de probleme, asa ca trebuie sa fiti constienti si de acest lucru inainte de a face jailbreak.

In momentul de fata puteti face jailbreak pe iOS 10.1.1 urmand acest tutorial de jailbreak, dar si pe iOS 10.2, urmand acest ghid de jailbreak.

ios-10-jailbreak-stabil

29 COMENTARII

  1. Ați întâlnit probleme cu ultimul yalu beta? La mine totul merge foarte bine pe iphone 6s, singura problemă care o am este pe ipad air 2 care trebuie sa dau de câteva ori “go” să-mi reactiveze jailbreak-ul după restart.

  2. – nu faceti deocamdata jailbreak, Luca Todesco intentioneaza sa scoata o versiune finala (mai stabila) pt Yalu102 in care sa fie inclus si iPhone 7 … in scurt timp
    – multe tweak-uri nu sunt actualizate pt ios 10

  3. Mie nici acum nu imi merge jb pe iPhone 6 , iOS 10.2 … am instalat yalu tot frumos , ca la carte , si cand intru in cidya imi iese imediat … am dat restart etc .. am activat jb din yalu , degeaba …

  4. Am actualizat cydia azi dimineata, am dat un restart, dupa care nu mai pot deschide aplicatia yalu, implicit nu mai am jb (iphone 6s, ios 10.2); a patit cineva asta? Oare cum se poate rezolva?

  5. Salutare ! Am o problema, am șters ceva fișier din cydia și s-a șters de tot, am refăcut din nou jailbreak, dar acuma când dau la yalu go nu se mai instalează cydia, in schimb toate tweakurile care le-am avut le am și acuma. Cum as putea instala cydia din nou? Mulțumesc !