iOS 10 jailbreak a devenit suficient de stabil

29

iOS 10 jailbreak pare sa fi devenit suficient de stabil in momentul de fata astfel incat aplicatia Cydia sa ne permita sa cumparam pachetele disponibile pentru noi. Versiunea finala a 1.1.28 a aplicatiei Cydia a fost lansata in cursul noptii trecute si ea aduce posibilitatea de a cumpara pachetele disponibile, semn ca solutia de jailbreak este stabila.

Versiunea finala a Cydia 1.1.28 poate fi instalata chiar in momentul de fata, dar nu este necesara pentru a putea cumpara pachetele, activarea achizitiilor fiind posibilia si din versiunile vechi. Daca nu va intereseaza sa cumparati vreodata tweak-uri sau teme din Cydia, atunci puteti sta linistiti cu faptul ca solutia de iOS 10 jailbreak este suficient de stabila.

Practic, acesta este semnul ca toti cei care au evitat solutia de iOS 10 jailbreak se pot gandi sa instaleze software-ul in propriile iPhone, sau iPad, deoarece el ar trebui sa fie stabil. Desigur ca aceasta stabilitate este relativa si foarte multa lume inca se plange de probleme, asa ca trebuie sa fiti constienti si de acest lucru inainte de a face jailbreak.

In momentul de fata puteti face jailbreak pe iOS 10.1.1 urmand acest tutorial de jailbreak, dar si pe iOS 10.2, urmand acest ghid de jailbreak.

ios-10-jailbreak-stabil