iOS 10.3 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri, la doar o zi distanta de lansarea iOS 10.3 beta 2 pentru iDevice-urile noastre. iOS 10.3 public beta 2 este acum disponibil pentru toti utilizatorii de iphone, iPad si iPod Touch interesati sa testeze cea mai noua versiune a sistemului de operare care va fi disponibila pentru noi.

Din pacate singura noutate importanta pe care iOS 10.3 public beta 2 o aduce este posibilitatea de a folosi serviciul apel Wi-Fi Orange pe iPhone, prima versiune beta neavand suport implementat. Separat de aceasta schimbare, iOS 10.3 public beta 2 contine exact aceleasi lucruri precum versiunea anterioara a iOS 10.3, asa ca nu va asteptati la altceva.

iOS 10.3 public beta 2 rezolva totusi unele probleme de functionare ale build-ului anterior si poate va va imbunatati usor performantele generale, dar diferenta va fi mica fata de iOS 10.2.1. Cele mai importante noutati ale iOS 10.3 au fost descoperite in prima versiune beta lansata de catre Apple acum o saptamana, insa intre timp nu a mai aparut altceva nou.

Va spuneam ca iOS 10.3 public beta 2 poate fi instalat de catre orice utilizator, insa daca aveti o alta versiune public beta, puteti face procedura chiar din terminale. Trebuie doar sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si sa urmati instructiunile de acolo pentru a instala iOS 10.3 public beta 2.

ios-10-3-public-beta-2

3 COMENTARII

  1. Ce am observat, de când am trecut pe 10.3, când ai memoria plină si vrei sa îți faci loc, înainte intram in appstore si făceam Download la un joc de peste 2,5Gb, iar acum nu mai merge! Dacă mai ai 100mb si vrei sa descarci ceva de 150mb îți zice imposibil…