eMAG: iPhone 6 si iPhone 6S cu 600 LEI reducere

eMAG are de Valentine's Day terminale iPhone 6 si iPhone 6S cu reducere de pana la 600 LEI, promotiile fiind foarte bune.

eMAG are astazi oferte foarte bune la iPhone 6 si iPhone 6S, care sunt disponibile cu reducere de pana la 600 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre modele de terminale iPhone care sunt populare in oferta companiei Apple si care beneficiaza de reduceri foarte bune la cei de la eMAG in momentul de fata, preturile fiind in unele cazuri mai mici decat in Apple Store.

iPhone 6 si iPhone 6S nu mai sunt de ceva vreme telefoanele de top ale companiei Apple, insa la preturile pe care le vinde eMAG puteti beneficia de un deal foarte bun. Vorbim despre produse care au performante bune chiar si cu cele mai recente versiuni ale iOS 10, asa ca va veti putea bucura de o oferta foarte potrivita pentru ele in cadrul magazinului eMAG.

Incepem cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6S noi, care sunt disponibile in aceasta pagina a eMAG cu reducere de pana la 600 de LEI, dispozitivele fiind nefolosite vreodata. Reducerea este mai mica decat in cazul celor resigilate, insa macar stiti ca va veti bucura de un produs complet nou in momentul in care veti primi acasa coletul comandat de la cei de la eMAG.

eMAG: 920 LEI reducere la iPhone 6 si iPhone 6S

Daca in cazul iPhone 6 vorbim despre modelul lansat in 2014 de catre Apple, eMAG vinde modelul nou al iPhone 6S in momentul de fata, adica cel lansat in septembrie 2016. Acest model nou vandut de catre eMAG are minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat de aceasta noutate nu exista alte schimbari in ceea ce priveste componentele interne.

Va spuneam si mai sus ca toate aceste deal-uri sunt in unele cazuri mai bune decat in Apple Store, asa ca de la eMAG puteti cumpara un iPhone 6, iPhone 6S, sau modelele Plus, la preturi foarte bune din aceasta pagina. Va recomand sa va grabiti in a cumpara ceea ce va intereseaza, deoarece stocurile sunt limitate.

emag-920-lei-reducere-iphone-6s