Samsung Galaxy S8 – asistentul Bixby intelege 8 limbi

Samsung Galaxy S8 va avea un asistent personal inteligent numit Bixby, el fiind dezvoltat de catre o companie fondata de catre cei care au creat Siri pentru Apple. Samsung a cheltuit peste 300 de milioane de dolari pentru a cumpara acest asistent personal special pentru Samsung Galaxy S8, denumirea sa fiind totusi destul de neobisnuita.

Desi Bixby va avea functii similare cu cele ale Siri inca de la bun inceput, suportul pentru limba este mult mai extins decat cel oferit de asistentul Apple in momentul lansarii, deci Samsung Galaxy S8 va avea un avantaj. Daca Apple a oferit initial Siri cu suport de intelegere doar pentru limba engleza, Bixby din Samsung Galaxy S8 va recunoaste comenzile in nu mai putin de 8 limbi.

Mai exact, pentru inceput Bixby din Samsung Galaxy S8 va putea recunoaste comenzi rostite in engleza, chineza si coreeana, dar si in inca 5 limbi deocamdata necunoscute. Probabil vorbim despre franceza, spaniola, germana si eventual alte doua limbi asiatice, pentru ca acesta ar fi publicul tinta pe care il va ataca Samsung Galaxy S8 in momentul lansarii.

Samsung Galaxy S8 – asistentul Bixby intelege 8 limbi

Totusi, este interesant sa vedem ca Samsung Galaxy S8 va avea suport prin Bixby pentru de 8 ori mai multe limbi decat Siri in momentul lansarii oficiale. Acest avantaj al asistentului din Samsung Galaxy S8 va permite folosirea sa de catre mult mai multe persoane, insa asta desi acum Siri are suport pentru 20 de limbi de circulatie internationala.

Google Assistant ofera suport pentru mai putine limbi, asa ca este logic de ce Samsung nu a dorit sa implementeze suport pentru el in Samsung Galaxy S8. Pentru Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung au dorit sa aiba un sistem propriu de ajutor pentru utilizatori, iar Bixby va putea fi dezvoltat separat de companie in baza propriilor nevoi.

“The artificial intelligence (AI) voice secretary Bixbee (tentative name) installed in Samsung Galaxy S8 supports languages of 7 ~ 8 languages including Korean, English and Chinese.It’s more than five languages supported by the Google AI voice assistant assistant (Pixel phone).”

Implementarea asistentului Bixby in Samsung Galaxy S8 va tine terminalele Samsung la un nivel apropiat de cele care au Siri, insa ofera un avantaj fata de Google Assistant. Desigur ca aici vorbim despre ceva teoretic, deoarece abia dupa ce Samsung Galaxy S8 va fi lansat vom afla cat de bun este Bixby.

samsung-galaxy-s8-bixby-8-limbi