eMAG: pret redus cu 1500 LEI la MacBook si iMac

0

eMAG are incepand de astazi oferte la diverse modele ale MacBook si iMac, care sunt vandute in aceasta pagina cu reducere de pana la 1200 LEI in momentul de fata. Vorbim despre calculatoare si laptop-uri create de catre compania Apple, pe care cei de la eMAG le vand cu reducere substantiala fata de pretul de baza perceput pentru asemenea produse in mod normal.

eMAG are foarte multe modele ale MacBook si unele modele ale iMac in vanzare in momentul de fata, iar reducerile se aplica inclusiv pentru versiunile lansate in toamna 2016. Vorbim aici despre noile MacBook Pro cu Touch Bar pe care Apple le-a pus in vanzare la sfarsit de 2016 si pe care cei de la eMAG le au disponibile cu reducere, in ciuda faptului ca sunt recent lansate.

Incepem cu modelele noi ale MacBook care sunt disponibile in aceasta pagina, ele fiind vandute de catre cei de la eMAG cu reducere de pana la 900 LEI in momentul de fata. Vorbim despre modele noi ale MacBook pe care cei de la eMAG le-au pus in vanzare pentru cei interesati sa cumpere un laptop premium, care sa le ofere performante si autonomie foarte bune.

eMAG are oferte MacBook cu 1900 LEI reducere

eMAG vinde si diverse modele ale iMac in aceasta pagina, iar in cazul lor vorbim despre reduceri de pana la 1150 de LEI in oferta magazinului online. Acestea nu sunt modele lansate in 2016, ci modele lansate in 2015, deoarece Apple nu a lansat vreun model nou de iMac intre timp, asa ca cei de la eMAG vand practic doar produsele pe care le si comercializeaza Apple.

eMAG are in vanzare si diverse modele resigilate de MacBook in aceasta pagina, ele avand si reducerile cele mai mari, de pana la 1500 LEI in oferta magazinului. Aceste produse au fost cumparate de catre clienti, returnate la magazin si verificate de catre angajati, ele fiind conforme cu specificatiile unui produs nou si beneficiind de aceeasi garantie precum un produs nou.

Zeci de modele de MacBook si iMac sunt vandute de catre cei de la eMAG in momentul de fata cu reducere de pana la 1900 LEI si va recomand sa analizati oferta magazinului pentru a face o alegere cat mai buna.

emag-reducere-1900-lei-macbook