Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger – marea schimbare de interfata

Facebook Messenger – marea schimbare de interfata

Facebook Messenger, unul dintre cele mai populare mesaje de mesagerie de pe planeta, urmeaza sa aiba parte de o schimbare interesanta pentru interfata. Mai exact, compania Facebook intentioneaza sa implementeze in Facebook Messenger un design similar cu cel al aplicatiei Mesaje din sistemul de operare iOS 10.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata interfata actualizata a Facebook Messenger, toate butoanele vizibile in mod normal deasupra tastaturii disparand. In schimb, Facebook Messenger va afisa acum un singur buton in partea stanga a zonei de scriere, in timp ce in partea dreapta avem acel buton Like, disponibil de ceva vreme pentru noi.

In momentul in care inchidem tastatura Facebook Messenger, in partea inferioara sunt afisate toate butoanele pe care le vedem in mod normal acum in interfata aplicatiei. Mai mult decat atat, accesarea butonului Plus din noua interfata a Facebook Messenger, va afisa un meniu special in care avem o serie de optiuni dedicate pentru interactiune cu prietenii.

Facebook Messenger va avea o interfata similara celei aplicatiei Mesaje

Facebook Messenger are aceasta noua interfata disponibila in versiune beta in momentul de fata si doar pentru un numar redus de persoane. Cei de la Facebook o testeaza pentru a vedea daca lumea este multumita de schimbarile oferite pentru ea, iar mai apoi va decide daca o va oferi in mod global pentru toti utilizatorii Facebook Messenger.

Ideea de a oferi o experienta cat mai apropiata de cea a aplicatiei Mesaje pentru Facebook Messenger are cel mai probabil legatura cu o cerere a Apple. Cei din Cupertino si-ar dori probabil ca toata lumea sa aiba aproximativ aceeasi experienta de utilizare pentru a trimite mesaje din iPhone prin Facebook Messenger, iar Facebook pare dispusa sa ofere acest lucru.

Nu se stie deocamdata cand ar urma sa fie disponibila in mod oficial aceasta schimbare pentru Facebook Messenger, insa in momentul in car eo veti avea disponibila, va voi anunta.

facebook-messenger-interfata-design

 • icetkk

  @Zaone
  Eu așa am Messenger.

 • Inseamna ca te numeri printre norocosi.

 • icetkk

  Habar nu aveam. Folosesc rar aplicația, doar pentru unul sau două contacte. Am observat de vreo săptămână, de la penultimul update, asemănarea izbitoare cu interfața aplicației Messages. Credeam că așa are toată lumea.

 • Roli

  Și eu așa am messengerul, de vreo săptămâna cam așa.

 • andrei0120

  Hmmm arata bine doar ca eu nu il am asa 🙁

 • alta_intrebare

  Si eu la fel :))