iOS 10.3 beta 2 vs iOS 9.3.5 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 2 si iOS 9.3.5 sunt puse astazi fata in fata intr-un test al performantelor menit sa ne arate cat de mari, sau mici, sunt diferentele intre ele. Vorbim despre cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS 10 si ultima versiune a sistemului de operare iOS 9, intre ele existand diferente majore din multe puncte de vedere.

In ciuda acestui lucru, in clipul video de mai jos veti vedea ca intre iOS 10.3 beta 2 si iOS 9.3.5 nu exista diferente chiar atat de mari in ceea ce priveste performantele. Desi fiecare dintre ele este mai rapid din anumite puncte de vedere, per total, diferenta este foarte mica in favoarea iOS 9.3.5, in multe cazuri fiind insesizabila.

Daca in mod normal ar exista diferente mari in ceea ce priveste performantele intre versiuni ale iOS de acest gen, acum vorbim despre ceva foarte bun pentru noi. In cazul terminalelor iPhone vechi este bine sa vedem ca diferentele in performante sunt foarte mici, iar asta inseamna ca utilizatorii nu sunt afectati in cazul unui upgrade.

Avand in vedere ca iOS 10.3 beta 2 este disponibil in versiune beta acum, este greu de spus daca aceste performante bune se vor pastra in versiunea finala. Totusi, putem sa speram ca acest lucru se va intampla, asa ca Apple ne-ar putea face o surpriza extrem de placuta in momentul lansarii actualizarii in mod public.