Cablul de incarcare pentru iPhone cu suport microSD inclus

O idee extrem de interesanta a fost pusa in practica de catre o companie care a creat un cablu de incarcare pentru iPhone care poate citi si carduri microSD. Mai exact, in portiunea in care se afla conectorul USB poate fi atasat un adaptor care permite citirea de carduri microSD si eventuala transferare de date in iPhone, sau simpla accesare.

Vorbim despre un cablu Lightning care este compatibil cu cele mai recente modele de terminale iPhone lansate de catre compania Apple pe piata in ultimii ani. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum functioneaza intreaga idee a acestui cablu Lightning, el facilitand extinderea spatiului de stocare oferit pentru terminalele noastre iPhone.

O aplicatie speciala numita iUSB pro permite accesarea datelor din cadrurile microSD atasate prin acest cablu, iar in ele putem stoca poze, clipuri video, documente si o multitudine de alte fisiere. Practic, puteti extinde cu oricat doriti spatiul de stocare al iPhone si totul folosind doar un simplu cablu de incarcare si un card microSD pe care il puteti introduce in el.

Acest accesoriu este vandut sub denumirea GHB USB Memory Card Reader si il veti putea cumpara de pe Amazon de aici la pretul de 20 de dolari cand va reintra in stoc. Daca doriti unul similar care sa fie disponibil in Romania, atunci il gasiti in aceasta pagina.

iphone-cablu-incarcare-microusb-1

1 COMENTARIU