iPhone 8 ar putea costa peste 1000 de dolari

iPhone 8 urmeaza sa coste minim 1000 de dolari in momentul lansarii, dar ca avea o multitudine de schimbari extrem de importante oferite de Apple.

iPhone 8 ar putea costa peste 1000 de dolari i nmomentul lansarii pe pietele globale, iar aici vorbim despre un pret minim de pornire pentru noul smartpone Apple. Pretul foarte mare al iPhone 8 ar avea la baza faptul ca Apple ar intentiona sa foloseasca doar componente premium pentru noul sau smartphone, insa teoretic asta face la fiecare model nou.

Ecranul OLED al iPhone 8 va fi cu mult mai scump decat ecranele LED standard, insa o crestere a memoriei RAM, a spatiului de stocare si implementarea de incarcare wireless ar urma sa creasca pretul. In momentul de fata iPhone 7 Plus cu 256 GB spatiu de stocare costa peste 1000 de dolari, iar iPhone 8 cu caracteristici similare ar putea fi la fel de scump.

Este foarte greu de crezut ca Apple va vinde iPhone 8 in modele cu mai putin de 128 GB spatiu de stocare, dar din moment ce iPhone 7 Plus 128 GB costa 950 de dolari, oare ce-ar fi daca iPhone 8 ar costa 1000 ? Diferenta de pret este mica si Apple va aplica un pret foarte mare pentru iPhone 8 pe care-l va justifica prin componentele premium folosite, sau investitiile in dezvoltare.

iPhone 8 ar putea costa peste 1000 de dolari

In ceea ce priveste design-ul, se pare ca iPhone 8 arata precum o bucata fina de sticla fara elemente care sa-i intrerupa liniile fine si curbate. Mai mult decat atat, cititorul de amprente ar fi relocat sub ecran, iar senzorii panoului frontal ar avea exact aceeasi locatie, asa cum se asteapta foarte multa lume, inca de acum cateva luni de zile.

Noul buton Home virtual pentru iPhone 8 inca este in curs de dezvoltare, dar va fi pregatit pentru lansarea din toamna, insa restul butoanelor ar putea fi deasemenea eliminate. Da, ati citit bine, Apple ar dori sa elimine butoanele de volum si cel power ale iPhone 8, totul pentru a face smartphone-ul sa arate cat mai frumos pentru clienti.

“It remains unclear how the technology will be applied, however. It could be used to recognize the user’s face for authentication. It could also be used in the camera to provide better image resolution. It could even be used in some form of augmented reality application, according to our source.”

Pentru iPhone 8 compania Apple dezvolta inclusiv o tehnologie pentru scanare 3D a obiectelor, ea putand fi folosita pentru recunoastere faciala la deblocare, sau alte functii pentru realitate augmentata. In final, aflam din nou ca ecranul de 5.8 inch si carcasa din sticla vor fi sustinute de o structura din metal, intregul design fiind unul de exceptie.

iphone-8-pret-100-dolari