Facebook arata starea vremii pentru utilizatori

Facebook a implementat in aplicatia pentru iPhone, si in versiunea desktop, o noua functie care ne arata starea vremii si prognoza meteo cand accesam aplicatia, sau o sectiune speciala din dekstop. Cu aceasta noua functie, cei de la Facebook doresc sa inlocuiasca aplicatiile pentru vreme pe care le folosim in iDevice-urile noastre, ideea fiind de a ne lega in totalitate de reteaua de socializare.

Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata actualizarea pentru aplicatia Facebook care ne afiseaza starea vremii, compania confirmand ca 95% dintre utilizatori o au activa. Noua functie poate fi accesata din meniul More al aplicatiei Facebook pentru iPhone, insa si unii utilizatori ai retelei de socializare de pe calculatoare o pot vedea in aceeasi masura.

Noua functie a Facebook arata starea vremii cu prognoza meteo pentru o intreaga saptamana, informatiile fiind preluate din website-ul Weather.com. Aceleasi website este folosit si de catre aplicatia Vremea din iOS, deci veti vedea in Facebook exact ceea ce vedeti si in aplicatia Vremea, fara a exista vreo diferenta intre informatiile redate.

Facebook arata starea vremii in aplicatia pentru iPhone

Informatiile despre starea vremii vor fi afisate de catre Facebook in News Feed daca aveti localizarea activata pentru aplicatie, sau daca setati o locatie pentru functia dedicata prognozei meteo. Aceste mesaje privind starea vremii ne vor duce spre sectiunea dedicata din cadrul Facebook, unde vom putea vedea informatii mai detaliate.

Mai mult decat atat, cei de la Facebook ne permit sa vedem si notificari in legatura cu modificari importante privind starea vremii in locatia noastra. Functia lansata de catre cei de la Facebook este similara cu una oferita cu ceva timp in urma, insa ceva mai complexa si mult mai utila pentru toti utilizatorii sai.

“We are doing this because our goal is to develop products that connect people to the things they care about most and create moments of joy in people’s day, like simply telling you that it’s going to rain later.”

Daca inca nu ati descoperit noua functie a aplicatiei Facebook, va recomand sa o incercati, ea putand fi accesata din meniul More al aplicatiei pentru iPhone.

facebook-starea-vremii