Orange – reduceri la telefoane de Valentine’s Day

Orange are reduceri la telefoane mobile si accesorii de Valentine's Day in DragoShop, o multitudine de promotii fiind disponibile.

Orange nu trece cu vederea Valentine’s Day, asa ca ne ofera o gama variata de reduceri si promotii in aceasta pagina pentru a cumpara cadouri potrivite pentru cei dragi. Vorbim despre reduceri oferite de Valentine’s Day de catre Orange Romania la telefoane mobile si o gama foarte variata de accesorii, astfel ca puteti alege dintre ele pentru a face o surpriza placuta unei persoane dragi.

Orange are in mod obisnuit promotii cu reduceri pentru telefoane mobile si accesorii, dar pentru Valentine’s Day a pregatit o serie de reduceri speciale. Mai exact, cei de la Orange au ales din magazinul online cele mai bune accesorii pe care sa ni le recomandate pentru acest eveniment special, reducerile la telefoanele mobile fiind standard, in baza celor oferite de producator.

In aceasta idee, in urmatoarea perioada, pana de Valentine’s Day, cei ce la Orange ar trebui sa actualizeze constant ofertele din aceasta pagina pentru a ne face recomandarile potrivite. In momentul de fata Orange are listate telefoane mobile cu sistem de operare Android, dar probabil vor avea reduceri bune si la terminalele iPhone pe care le au in oferta publica pentru noi.

Orange – reduceri de Valentine’s Day

In ceea ce priveste accesoriile, cei de la Orange au in momentul de fata recomandari pentru o gama foarte interesanta de accesorii utile, sau comice, in DragoShop. Puteti vedea in pagina dedicata ca Orange a ales cadouri foarte interesante pe care le putem face cu ocazia Valentine’s Day pentru a ne asigura ca aducem un zambet pe fetele persoanelor iubite, dar si bucurie in inima.

Va spuneam mai sus ca Orange are obiceiul de a actualiza in mod constant ofertele pentru telefoane mobile si accesorii pe care le vinde in aceasta pagina, iar situatia ar trebui sa se repete si acum. Acestea fiind spuse, va recomand ca in perioada urmatoare sa verificati in mod constant DragoShop-ul celor de la Orange pentru a fi siguri ca nu ratati ofertele bune.

In mod normal, campania de reduceri pentru Valentine’s Day a celor de la Orange ar trebui sa se incheie dupa data de 14 februarie.

UPDATE: Separat de toate acestea, in comunicatul de presa de mai jos aveti si alte cateva surprize oferite de catre Orange. Cea mai tare dintre ele ne permite sa obtinem trafic de internet gratuit prin daruirea de trafic de internet pentru persoanele iubite, pana la cativa GB de date putand fi adunati. Mai multe detalii aveti mai jos.

Bonus de net pentru îndrăgostiți, direct din Contul meu Orange

În perioada 7 februarie – 15 martie, clienţii Orange au posibilitatea de a câștiga bonus de net direct din contul lor Orange, cu ajutorul Dragobiţilor. Dupa autentificarea în cont, clienții au o provocare simplă: printr-un simplu click, ei pot aduna cifrele numărului lor de telefon cu cele ale numărului persoanei dragi. Numărul rezultat este înmulţit cu 10 și transformat în bonus de net. Acesta este valabil o lună de la data activării, pentru fiecare dintre cei doi clienţi ale căror numere au fost introduse. Mai mult decât atât, fiecare client Orange poate accepta provocarea Dragobiţilor de trei ori.              

În plus, clienţii se vor putea bucura în această perioadă de preţuri speciale pentru sute de produse, reduse cu până la 90%, atât în magazine, cât și pe Orange.ro. În magazinul online, clienţii pot beneficia de reduceri suplimentare pentru produsele aflate în oferta specială.    

Iubirea se sărbătorește cu Orange Home

Clienții care doresc să petreacă luna iubirii în confortul propriei locuințe, explorând conținutul preferat, atât online, cât și pe TV, pot beneficia de oferta Orange Home. Pentru clienții care încheie abonamente în perioada 7 Februarie – 28 Martie, luna iubirii le aduce opţiunea HBO inclusă pentru 24 de luni. În plus, clienții se pot bucura de momente romantice, deoarece pe perioada campaniei primesc două bilete la cinematograf în fiecare săptămână*.

Interconectivitate pentru iubitorii de tehnologie și confort

Clienții interesați să își transforme locuința într-o casă inteligentă beneficiază în perioada 7 februarie – 15 martie de reduceri de până la 35% la pachetele Orange Smart Home recomandate la activare precum și la achiziţionarea suplimentară de senzori.

orange-reduceri-telefoane-valentines-day