YouTube Go permite descarcarea clipurilor video

YouTube Go este o aplicatie lansata de catre compania Google in cursul acestei zile, ea fiind gandita in ideea de a permite descarcarea clipurilor video in terminalele noastre. Aplicatia YouTube Go este deocamdata disponibila doar pentru platforma Android si este oferita in versiune beta, deci doar acesti utilizatori se pot folosi de ea.

Folosind YouTube Go utilizatorii Android pot descarca orice fel de clipuri video din YouTube, ele putand fi redate cand nu avem o conexiune de internet disponibila. Clipurile video pot fi descarcate in calitate basic si standard, deci nu vorbim despre calitate HD, sau Full HD, asa cum si-ar dori foarte multa lume de la o asemenea aplicatie.

Ideea din spatele aplicatiei YouTube Go este de a le permite utilizatorilor sa redea clipurile video chiar si atunci cand nu au o conexiune de internet disponibila. Desigur ca utilitatea YouTube Go este foarte mare si pentru cei cu putin trafic de internet in abonamente, ei putand descarca clipurile video prin Wi-Fi inainte de a le reda oriunde altundeva.

Avand in vedere ca YouTube Go descarca orice fel de clipuri video la calitate slaba, dimensiunea ocupata de catre ele in terminale va fi mica. Deocamdata nu se stie cand va fi lansata si o versiune pentru iPhone a aplicatiei YouTube Go, dar ea va veni intr-un moment, astfel ca intre timp cei cu Android pot descarca versiunea beta a aplicatiei din aceasta pagina.

youtube-go

1 COMENTARIU

  1. Este Ok si fără hd , asta daca nu ai nevoie sa te uiți la video , ci doar sa Asculți ! Macar sa putem folosi programul si in lock screen.