iPhone 8 ar putea avea probleme cu supraincalzirea

iPhone 8 ar putea avea probleme cu supraincalzirea din cauza noului sistem de incarcare fara fir pe care Apple intentioneaza sa il implementeze.

iPhone 8 ar putea avea probleme cu supraincalzirea, sau cel putin asta ne spune un reputat analist asiatic, care pana acum ne-a oferit doar date valide in legatura cu produse Apple nelansate. El sustine ca noul sistem de incarcare fara fir a iPhone 8 va genera o incalzire mai puternica a componentelor din interiorul terminalului si ca Apple foloseste noi metode de disipare a caldurii.

Pentru inceput, se pare ca Apple va avea o folie izolatoare suplimentara in jurul 3D Touch pentru a proteja componenta de caldura emisa de catre componentele pentru incarcarea fara fir. Aceasta masura de securitate va creste suplimentar costul de productie al iPhone 8, iar asa se explica de ce dispozitivul ar putea fi mai scump in momentul lansarii.

Separat, carcasa de sticla pentru iPhone 8 are un grad mai mic de disipare a caldurii, deci exista o sansa foarte mare ca iPhone 7 sa fie “mic copil” pe langa viitorul model. In aceasta idee, la scurt timp dupa lansarea iPhone 8, am putea asista la foarte multe plangeri cu privire la caldura pe care o genereaza folosirea intensa a noului smartphone al companiei Apple.

iPhone 8 ar putea avea probleme cu supraincalzirea

In fiecare an au existat plangeri in legatura cu supraincalzirea vreunui iDevice al Apple, iar cu iPhone 8 lucrurile nu ar trebui sa fie diferite fata de trecut. Daca Apple pregateste masuri de protectie pentru iPhone 8 din cauza sistemului de incarcare fara fir, este clar ca iPhone 8 nu va fi un smartphone chiar atat de rece in timpul incarcarii si a folosirii.

Teoretic, aceste probleme ale iPhone 8 ar trebui sa apara doar in timp ce dispozitivul este incarcat, nu si in timp ce este folosit, dar daca ambele se intampla simultan, ei bine va puteti imagina si voi concluzia. iPhone 4 si iPhone 4S au trecut prin probleme similare, dar acum vorbim despre ceva diferit pentru iPhone 8 se va si incarca fara fir.

Cred ca Apple va gasi o metoda foarte buna de a disipa caldura iPhone 8 in timpul incarcarii, dar nu cred ca asta nu va deranja unele persoane.

iphone-8-supraincalzire