Samsung Galaxy S8 – capacitatea bateriilor confirmata

Samsung Galaxy S8 va avea baterii de 3000 mAh si 3500 mAh, conform afirmatiilor unui angajat anonim al companiei Samsung pentru presa.

Samsung Galaxy S8 va avea bateriile de 3000 mAh si 3500 mAh pe care le-am tot vazut raportate in diverse zvonuri aparute in ultima vreme din diverse surse. Informatia de astazi vine direct de la un angajat al companiei Samsung, acesta confirmand ca Samsung Galaxy S8  va avea o baterie de 3500 mAh, precum Samsung Galaxy Note 7.

Desigur ca oficialul Samsung nu a dorit sa fie identificat, insa el a declarat pentru presa din Coreea de Sud ca Samsung Galaxy S8 nu va avea o baterie de capacitate mai mare. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 va avea un procesor care consuma mai putina energie, poate ca este normal sa nu vedem in mod neaparat si o baterie de capacitate mai mare.

Desi cei de la Samsung si-au obisnuit clientii cu implementarea de baterii de capacitate tot mai mare in flagship-uri, iata ca in cazul Samsung Galaxy S8  vor face o exceptie. Ideea de a pastra bateriile la aceeasi capacitate precum modelele anterioare ar putea avea cel mai probabil legatura cu dorinta de a oferi un Samsung Galaxy S8 mai sigur.

Samsung Galaxy S8 – capacitatea bateriilor confirmata

Samsung Galaxy S8 are probabil mai putin spatiu in interiorul carcasei din cauza integrarii unui ecran mai mare, iar oferirea unor baterii mai mari, si de capacitate mai mare probabil ar fi pus in pericol siguranta terminalului. In aceasta idee, daca Samsung Galaxy S8 are baterii de dimensiune si capacitate mai mici, sansa ca explozii sa se produca este mai mica.

Foarte multa lume se intreaba acum in ce masura va fi afectata autonomia bateriei Samsung Galaxy S8 daca bateriile nu vor avea capacitate mai mare. Ei bine este greu de spus ce se poate intampla, insa e putin probabil ca autonomia Samsung Galaxy S8 sa fie mai proasta decat cea a Samsung Galaxy S7, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile.

“Samsung’s next flagship smartphone will come in two types — one with a 5.7-inch display and another with a 6.2-inch display. The first will be fitted with the 3,000mAh battery while the latter will come with the larger battery capacity. After completing a rage of tests, Samsung made a final decision to deploy the battery capacity for the two S8 variants.”

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua versiuni de catre compania Samsung, una cu ecran de 5.7 inch si una cu ecran de 6.2 inch. Samsung Galaxy S8 cu ecran de 5.7 inch va avea o baterie de 3000 mAh, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus. cu ecran de 6.2 inch va avea o baterie de 3500 mAh.

samsung-galaxy-s8-capacitate-baterii

17 COMENTARII

  1. Eu stiu cat tine bateria de s7 edge 5.5″ si baterie 3600 asa ca baga si tu o matematica. Chiar si cu cpu de 10nm e in minus clar. Irelevante sperantele minorilor

  2. cat de mare sa fie diferenta la kktu ala de super uber amoled intre s7 edge si viitorul s8?? crezi ca va fi mai eficient cu 50%?? chiar esti atat de copil??? ESTE IMPOSIBIL un ecran mai mare sa iti mentina battery usage la fel precum un ecran mai mic+baterie mai mare….poate doar cu cpu de 3 generatii de arhitectura sa faca fata..dar acuma vine cu 10nm…deci nu cu 7nm. Greu deci garantat,daca aceste zvonuri devine realitate…5.7″+3000mah o sa fie clar sub 5.5″+3600mah (s7 edge)

  3. ce stii tu despre tehnologia din spatele ecranului lui S8-excludem rezolutia, nimic
    ce stii tu despre specificatiile procesorului din s8- un 10nm in rest… nimic
    ce stii tu despre ansamblul hw de pe placa mama a lui s8-nimic!!!
    tot ceea ce faci se rezuma la o comparatie bazata pe poze, cifre si denumiri simbolice, aproximari pe valori vechi si fara un suport tehnic, consumul de energie nu se rezuma doar la nr de pixeli din display ci la tot sistemul: modem, memorie, senzori, camera, procesor, microfon, difuzoare, SO, etc etc… toate acestea sau aproape toate sufera modificari chiar daca nu-ti par importante sau nu sunt specificate in detaliu. Atat S8 cat si Iphone 8 sunt in stadiul de dezvoltare, dar tu esti deja expert.
    si te rog lasa-ma cu matematica am vazut ce “calcul” ai facut la postul cu “3-4 ani”…un rezultat magnific 🙂

  4. Srb macar o data in viata apreciaza competitia. Sunt fan apple, bineinteles, dar aplaud samsung pentru ceea ce face in ultimul timp. Cat despre note 7 imi pare rau si bine, in acelasi timp, pentru ca toate companiile vor imbunatati securitatea bateriilor, inclusiv apple. In ultima vreme apple chiar nu mai inoveaza. Cat despre s8 va avea un procesor snap 835 care va fi cu 20% mai eficient. Doi la mana vor oferi si in ecran care va fi si el un pic mai econom fata de versiunile precedente si se ajunge sa zicem la o eficienta de 25-30% cu toate. Samsung s7 are 5.1 si s8 va avea 5.7 deci e o diferenta de 12-13% a ecranului. In final e imposibil sa fie o automie mai mica fata de s7. Cat despre nougat si consumul mai mare al bateriei e doar un bug care va fi remediat. Mi-as dori sa cred ca in capul tau e doar un bug si ca va putea fi remediat ca sa devii un om normal, intr-o societate normala. Atat timp cat tu o sa ai mentalitatea asta, de țărănuș, si nu esti singurul, nu vom da inainte. Esti asemenea apple crezi ca esti prea bun si nimic nu te poate dobora sau nimic nu poate ajunge la nasul tau. Dar exista karma si are felul ei de a-si arata fata. Si in momentul ala nu voi rade de tine asa cum faci tu de altii pentru ca asta inseamna sa fii om.

  5. Respect pentru comentariu
    Samsung la fiecare generație de Galaxy S procesorul și ecranul sunt îmbunătățite din punct de vedere al consumului de energie
    Pentru SD 835 și ecranul Super Amoled din S8 se vor folosi alte tehnologii și procese de fabricație
    SD 835 proces pe 10 mn
    Super Amoled matrice RGB (in loc de Diamond Pixel) și tehnologie Y OCTA (prezenta și în display ul lui NOTE 7)

  6. eu stiu ca nimeni nu ofera o revolutie atat de mare in doar cateva luni de zile..adica de la note 7 la s8…o mizerie sa aduci baterie de 3000 pe ecran de 5.7″ mai ales tu Samsung care ai obisnuit clientii cu baterii de minim 3500 pe ecrane de minim 5.5″. RUSINE, si rusine pt cei ce sustin aceasta companie prin comentarii luuungi

  7. cred ca pana si iphone va avea 3000mah…iar samsung avea tot timpul cu peste 500mah peste iphone. Unii se ridica altii coboara

  8. Comentariile lungi nu duc discutia in directia in care vrea el sa ajunga , baiatul vrea circ iar genul asta de comentarii in care se demonstraza ca el bate campii il irita .