iPhone 8 – avantajele incarcarii prin inductie

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare prin inductie care va fi compatibil cu pad-urile de incarcare Qi si care va oferi incarcare mai rapida.

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare prin inductie, separat de cel de incarcare prin cablu, iar acest lucru a fost “confirmat” de atatea ori, incat pare greu de crezut ca nu va fi implementat. Desi foarte multa lume si-ar fi dorit in iPhone 8 un sistem de incarcare fara fir la distanta, cei de la Apple par sa fi ales calea simpla si ofera doar unul de incarcare prin inductie.

In baza acestui sistem, iPhone 8 va trebui plasat pe un pad de incarcare pentru a fi incarcat prin inductie, iar compania Apple il va vinde separat pentru noi. Conform unor informatii aparute ieri, sistemul de incarcare prin inductie din iPhone 8 va fi compatibil cu standardul Qi, deci orice fel de pad de incarcare Qi va permite incarcarea iPhone.

Acesta este unul dintre marile avantaje ale sistemului de incarcare prin inductie al iPhone 8, deoarece orice pad de incarcare Qi ar trebui sa il poata incarca. Cei care trec de la un smartphone Android cu incarcare prin inductie, vor putea folosi accesoriile pe care le au pentru a incarca iPhone 8 in acest mod, deci Apple are un mare avantaj aici.

iPhone 8 – avantajele incarcarii prin inductie

Cel de-al doilea avantaj al incarcarii prin inductie din iPhone 8, desi deocamdata nu este 100% sigur, are legatura cu viteza de incarcare pentru terminal. Mai exact, ieri ni s-a spus ca incarcarea prin inductie pentru iPhone 8 se va face la 15W, adica cu mult mai mult fata de cei 5W pe care este capabil sa ii “traga” in momentul de fata iPhone 7 din incarcatoare.

In aceasta idee, incarcarea prin inductie pentru iPhone 8 ar trebui sa fie cu mult mai rapida decat incarcarea cu fir, iar acest lucru a fost spus de unele zvonuri in trecut. Desi nu au fost oferite cifre privind energia pe care iPhone 8 ar putea sa o “traga” prin inductie, stiam de cateva luni ca acest tip de incarcare urmeaza sa fie mai rapid decat cel standard.

In momentul de fata cei de la Apple inca dezvolta sistemul de incarcare prin inductie pentru iPhone 8, deci exista sanse ca unele modificari sa fie facute si in final sa fie trasa mai putina energie. Totusi, desi incarcarea prin inductie pentru iPhone 8 nu este la fel de grozava precum ceala distanta, ea aduce si unele avantaje pentru noi.

Ce parere aveti despre acest sistem de incarcare prin inductie pentru iPhone 8 ?

iphone-8-incarcare-inductie-avantaje