Prima Pagina Vodafone Vodafone – internet gratuit de Ziua Indragostitilor

Vodafone – internet gratuit de Ziua Indragostitilor

Vodafone ofera internet gratuit de Ziua Indragostitilor pentru cei 8.7 milioane de clienti ai serviciilor mobile in intreaga Romanie.

Vodafone ofera internet gratuit de Ziua Indragostitilor cu ocazia impinirii a 20 de ani din momentul intrarii operatorului pe piata de telefonie mobila din Romania. Vorbim despre o campanie aniversara foarte interesanta pentru cei de la Vodafone, internetul gratuit oferit de Ziua Indragostitilor fiind disponibil pentru toti clientii din Romania.

Conform celor de la Vodafone, nu mai putin de 8.7 milioane de clienti ai serviciilor mobile Vodafone urmeaza sa beneficieze de internet gratuit de Ziua Indragostitilor. Practica incepe sa devina una constanta pentru operator, Vodafone oferind in trecut weekend-uri cu internet gratuit, iar pentru Ziua Indragostitilor ofera aceeasi gratuitate.

Totusi, Ziua Indragostitilor cu internet gratuit de la Vodafone este doar una dintre initiativele operatorului pentru a marca aniversarea de 20 de ani. Ce alte surprize vor oferi cei de la Vodafone separat de cea pentru Ziua Indragostitilor este greu de spus, insa probabil vom mai avea ziue cu internet mobil gratuit si in alte weekend-uri din acest an.

Conform reprezentantilor Vodafone, operatorul este primul din Romania care a oferit trafic de date gratuit si nelimitat pentru clientii din intreaga tara. In septembrie 2015 si mai apoi in februarie 2016 cei de la Vodafone au facut aceasta oferta, iar pentru Ziua Indragostitilor ea va fi repetata in ideea de a fideliza clientii existenti.

Mai multe detalii privind promotia celor de la Vodafone cu internet gratuit de Ziua Indragostitilor puteti citi in comunicatul de presa de mai jos.

vodafone internet gratuit ziua indragostitilor

Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani oferind internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților

  • Clienții Vodafone România care utilizează servicii mobile – cartele, abonamente și servicii dedicate companiilor – vor beneficia de trafic de date nelimitat și gratuit în Supernet™4G+ de Ziua Îndrăgostiților
  • Această inițiativă este prima dintr-o serie ce urmează să fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului

București, 13 februarie 2017 – Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat și gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clienților serviciilor mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet™ 4G+ de Ziua Îndrăgostiților.

„2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

Vodafone România este primul operator de telecomunicații care a oferit trafic de date nelimitat și gratuit pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015 și apoi în februarie 2016. De asemenea, operatorul a oferit internet nelimitat și gratuit la metroul bucureștean în perioada februarie-martie 2016 și în orașele Iași și Cluj în perioada septembrie-octombrie 2016.

Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

LIKE
Articolul anteriorFashion Days – reduceri de Ziua Indragostitilor
Urmatorul articolPangolin – jocul Google de Ziua Indragostitilor