Pangolin – jocul Google de Ziua Indragostitilor

Pangolin este un animal african pe care Google incearca sa il salveze cu ajutorul unui joc pentru Ziua Indragostitilor pe care trebuie sa il incercati.

Pangolin este vedeta unui nou joc lansat de catre compania Google pentru Ziua Indragostitilor si vorbim despre un animal real despre care foarte putina lume stie. Vorbim despre un joc in care exista 4 niveluri create special de catre compania Google pentru Ziua Indragostitilor, animalul pangolin fiind in centrul atentiei tuturor in aceasta creatie a companiei americane.

Cei de la Google marcheaza in mod obisnuit Ziua Indragostitilor cu un doodle, insa anul acesta au alesa sa transforme un animal putin cunoscut in personajul principal al unui nou joc. Acest joc in care pangolin este in centrul atentiei, este oferit de catre compania Google incepand de astazi, dar il veti putea juca fara probleme si maine, de Ziua Indragostitilor.

Daca nu ati auzit pana acum de pangolin, atunci cu ajutorul Google si de Ziua Indragostitilor aflati ca vorbim despre cel mai braconat animal de pe planeta. Pangolin este singurul mamifer care are solzi si fiind un animal solitar, se intalneste cu femele doar in sezonul de imperechere, Google facand alegerea intr-un mod foarte interesant pentru Ziua Indragostitilor.

Pangolin – jocul Google de Ziua Indragostitilor

Pentru acest joc special de Ziua Indragostitilor, cei de la Google au intrat intr-un parteneriat cu World Wildlife Fund pentru a atrage atentia asupra situatiei in care se afla aceste animale. Exact dupa cum veti vedea si in jocul Google pentru Ziua Indragostitilor, animalul numit pangolin se incolaceste in momentul in care este amenintat, compania incercand sa le mentina vii pe planeta.

Gameplay-ul jocului celor de la Google de Ziua Indragostitilor ne ofera posibilitatea de a trimite scrisori intre doi pangolini indragostiti, dar care se afla la mare distanta unul de celalalt. Ei se intalnesc de Ziua Indragostitilor, cam asa cum se intampla si in natura cu pangolinii, iar rolul vostru va fi de a ii ajuta sa se intalneascacat mai usor.

Puteti juca noul joc al celor de la Google pentru Ziua Indragostitilor in aceasta pagina si probabil de acum incolo nu veti uita de animalul numit pangolin.

A Malayan pangolin is seen out of its cage after b

pangolin joc google ziua indragostitilor