Apple publica al doilea teaser pentru noul Carpool Karaoke

In cursul noptii trecute compania Apple a publicat cel de-al doilea teaser pentru noua versiune a emisiunii Carpool Karaoke, care va fi distribuita prin Apple Music. Compania americana a cumparat emisiunea ce s-a dovedit a fi atat de populara, iar in Apple Music ea va veni cu un format usor schimbat fata de cel initial.

Mai exact, desi James Corden va ramane in echipa de productie si va aparea in unele emisiuni, el nu va mai fi prezentatorul emisiunii. In acest rol vor intra pe rand diverse vedete americane in timp ce conduc alte vedete prin oras si canta unele dintre cele mai populare melodii lansate, sau care se afla in topurile radiourilor americane.

Vedetele care vor fi prezente in noul Carpool Karaoke sunt alese in baza popularitatii lor in SUA, asa ca se anunta a fi o emisiune de exceptie, dar deocamdata nu se stie cand va fi lansata.

“Based on the segment that has become a global, viral video sensation on The Late Late Show with James Corden, the new CARPOOL KARAOKE series features 16 celebrity pairings riding along in a car together as they sing tunes from their personal playlists and surprise fans who don’t expect to see big stars belting out tunes one lane over.”