iPhone 8 – iata functia cheie ce va face diferenta

iPhone 8 urmeaza sa beneficieze de functii avansate bazate pe realitate augmentata si recunoasterea persoanelor, sau a obiectelor din lumea reala.

18

iPhone 8 va avea o functie cheie care va face diferenta intre noul smartphone Apple si cel al altor producatori de terminale Android existenti pe piata. Analistii americani incep sa adune din ce in ce mai multe informatii in legatura cu iPhone 8, iar ieri a fost adusa in discutie functia cheie pe care noul produs al companiei Apple ar urma sa o ofere.

Mai exact, analistii americani considera ca realitatea augmentata este functia cheie pe care iPhone 8 o va avea integrata de catre compania Apple. Tim Cook pune tot mai mult accent pe acest sistem de realitate augmentata si il promoveaza cu fiecare ocazie, deci este usor de inteles de ce iPhone 8 s-ar putea baza extrem de mult pe aceasta noua functionalitate.

Analistii americani nu ofera si detalii cu privire la modul in care va fi folosita realitatea augmentata in iPhone 8, insa sustin ca ea va veni cu un nou sistem 3D de percepere a lumii reale. Mai exact, vorbim despre o tehnologie care ar fi capabila sa recunoasca oameni, obiecte, etc, si ar putea oferi noi functii pentru iPhone 8 impreuna cu realitatea augmentata.

iPhone 8 – iata functia cheie ce va face diferenta

Initial se specula ca realitatea augmentata ar urma sa fie implementata in aplicatia pentru Harti din iPhone 8, insa apoi am aflat ca ea ar urma sa isi faca loc in aplicatia Camera. De la maparea camerelor si pana la recunoasterea fetelor, sau a obiectelor, realitatea augmentata si noul sistem de analiza 3D din iPhone 8 ar putea fi cu adevarat impresionante.

Desigur ca pentru inceput Apple le va oferi exclusiv pentru aplicatiile native din iPhone 8, insa ar putea extinde accesul la el si pentru dezvoltatorii terti de aplicatii, dar abia peste 1 an. Totusi, intre timp, iPhone 8 ar putea oferi functii extrem de interesante bazate pe realitate augmentata si recunoasterea de fete, sau obiecte, din lumea reala.

” …the inclusion of 3D sensing functionality is increasingly likely, which could enable a robust augmented reality (AR) feature set that we believe will be a key differentiator for the 10-year anniversary iPhone.”

Chiar si cu aceste functii, iPhone 8 trebuie sa aduca si alte schimbari, altfel exista sanse mici ca el sa se impuna cu adevarat pe piata in fata terminalelor competitorilor. Cei de la Apple sunt perfect constienti de acest lucru, asa ca ne putem astepta la un iPhone 8 cu adevarat spectaculos oferit de catre compania americana pentru noi.

iphone 8 realitate augmentata