Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – iata functia cheie ce va face diferenta

iPhone 8 – iata functia cheie ce va face diferenta

iPhone 8 urmeaza sa beneficieze de functii avansate bazate pe realitate augmentata si recunoasterea persoanelor, sau a obiectelor din lumea reala.

iPhone 8 va avea o functie cheie care va face diferenta intre noul smartphone Apple si cel al altor producatori de terminale Android existenti pe piata. Analistii americani incep sa adune din ce in ce mai multe informatii in legatura cu iPhone 8, iar ieri a fost adusa in discutie functia cheie pe care noul produs al companiei Apple ar urma sa o ofere.

Mai exact, analistii americani considera ca realitatea augmentata este functia cheie pe care iPhone 8 o va avea integrata de catre compania Apple. Tim Cook pune tot mai mult accent pe acest sistem de realitate augmentata si il promoveaza cu fiecare ocazie, deci este usor de inteles de ce iPhone 8 s-ar putea baza extrem de mult pe aceasta noua functionalitate.

Analistii americani nu ofera si detalii cu privire la modul in care va fi folosita realitatea augmentata in iPhone 8, insa sustin ca ea va veni cu un nou sistem 3D de percepere a lumii reale. Mai exact, vorbim despre o tehnologie care ar fi capabila sa recunoasca oameni, obiecte, etc, si ar putea oferi noi functii pentru iPhone 8 impreuna cu realitatea augmentata.

iPhone 8 – iata functia cheie ce va face diferenta

Initial se specula ca realitatea augmentata ar urma sa fie implementata in aplicatia pentru Harti din iPhone 8, insa apoi am aflat ca ea ar urma sa isi faca loc in aplicatia Camera. De la maparea camerelor si pana la recunoasterea fetelor, sau a obiectelor, realitatea augmentata si noul sistem de analiza 3D din iPhone 8 ar putea fi cu adevarat impresionante.

Desigur ca pentru inceput Apple le va oferi exclusiv pentru aplicatiile native din iPhone 8, insa ar putea extinde accesul la el si pentru dezvoltatorii terti de aplicatii, dar abia peste 1 an. Totusi, intre timp, iPhone 8 ar putea oferi functii extrem de interesante bazate pe realitate augmentata si recunoasterea de fete, sau obiecte, din lumea reala.

” …the inclusion of 3D sensing functionality is increasingly likely, which could enable a robust augmented reality (AR) feature set that we believe will be a key differentiator for the 10-year anniversary iPhone.”

Chiar si cu aceste functii, iPhone 8 trebuie sa aduca si alte schimbari, altfel exista sanse mici ca el sa se impuna cu adevarat pe piata in fata terminalelor competitorilor. Cei de la Apple sunt perfect constienti de acest lucru, asa ca ne putem astepta la un iPhone 8 cu adevarat spectaculos oferit de catre compania americana pentru noi.

iphone 8 realitate augmentata

 • ALyyy

  Știe cineva de ce după update la iOS 10.2.1 , am luminozitatea la maxim dar nu luminează .. se vede întunecat ..

 • ALyyy

  Acum am observat ca sa aprins ecranu luminozitatea , singura .. nu am umblat nici la auto luminozitate. Deci aveam maxim lumina, dar era întunecat, și după 3-4 minute sa luminat ecranul iar frumos …

 • Mr. Tambourine Man

  Va dați seama ca va da fum la orice plastic cu Android

 • Srb Srb

  Imi este greu sa cred ca Apple poate veni cu atatea update’uri dupa doar 1an/generatie

 • BurN®

  SUPERB❤️❤️❤️❤️

 • V.P

  Ascunde-te !!

 • Heath

  Iar a venit pompierul sa ne vorbească despre fum

 • ALyyy

  Deci pe mine nu ma ajuta nimeni cu luminozitatea nu? Iar sa micșorat luminozitatea și eu o am la maxim .. și telefonul nu este la incArcat , baterie are și nu este supra încălzit.

 • Srb Srb

  banuiesc ca un hard restart ai incercat…daca da, atunci incearca un fresh install

 • ALyyy

  Cum dau hard restart sau fresh install ? Tocmai aseară i-am dat restore + actualizare iOS nou ..

 • cuesnecenzurat

  O fi rezultatul exploziei de la Cernobil, oare e mutantul ala ce scoate doar flacari si fum din el?

 • Viorel Predatorul

  Ce iPhone ai? Poate e cazul să îți cumperi noul iPhone!

 • Mircea Radulescu

  Bine că nu “sa” micșorat altceva 🙂

 • cuesnecenzurat

  senzorul de proximitate e curat ori obturat de vreo husa ceva?
  inainte de reset verifica daca ai alta aplicatie ce are acces la senzorul de proximitate.

 • ALyyy

  Viorel , ești fan allview ? Mircea , tu ești genul ăla de hater a gramaticii. Nu știi rezolvarea problemei , dar te bagi in seama să te mai cunoască și pe tine lumea. Cenzurat, am decât folie de sticla pe el și o husa de plastic care acoperă decât marginea din stânga, dreapta și pe spate.

 • IsmailVely

  Nu am mai auzit asemenea problema! ☹️

 • Ionut Catalin

  Al meu bâzăie… nu ma deranjează… dar ma aștept la orice de la un timp din partea Apple…

 • Viorel Predatorul

  Care este legatura intre raspunsul pe care ti l-am dat anterior, si preferintele mele pentru Allview? Nu sunt fanul niciunui dispozitiv, nici fanul vreunei companii 🙂

 • ALyyy

  Nu cred ca este de la senzorul de proximitate. Ecranul se stinge când sun pe cineva sau sunt sunat. E bine. Doar ca , când umblu pe telefon , dintr-o data se da luminozitatea aproape minima. Fără sa fie pe auto …